2821
2789
عنوان

دخترا بیان

269 بازدید | 37 پست

یه پسری تو فامیل نزدیک داریم کچل و دل گنده قیافه اش هم متوسط تحصیلاتش هم فوق دیپلم تنها چیز مثبتی که داره پولشه ماشین لکسوس و خونه مستقل بالای شهر بعد خونه ما که میان هی شروع میکنه اعتماد به نفس منو میگیره ، الکی حرف درست میکنه میگه تو ظاهر و باطنت یکی نیست حرفت یه چیزه درونت یه چیز دیگه، بعد میگه چیزیم حالیت نیست بقیه نمیگن که ناراحت نشی ، انگار ارث باباشو از من میخواد هی هم از موفقیت ها و وضعیت خودش تعریف میکنه هی هم فاز نصیحت میگیره که زودتر کارتو درست کن عمرت داره الکی میره در صورتی که من مجوز مطب دارم و قصد دارم مطب بزنم هی هم سوالات مختلف میپرسه من جواب بعضیاش رو ندونم ضایعم کنه هر چیم جوابشو میدم بیشتر کل کل میکنه هر دفعه اینا میان همین بساط ،بهش هم میگم تو در مورد من اشتباه فکر میکنی من تنبل نیستم مجوزم هم اومده میگه من اصلا به تو فکر نمیکنم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو هرچی باشه از تو بهترم با اون شکمت دومتر از خودت جلوتره کلا بکوبش قهوه ایش کن حسابی دهنشو ببنده بگو اینارم درست کنی عمل کنی شعورتو میخوای چیکار کنی اونم میخوای عمل کنی بعد بخند الکی مثلا شوخیه

واقعا؟؟؟؟؟چیشد خالتون

ازدواج کرد با مردی خیلی پایین تر از خودش، اون زمان مادرشوهرش تو مطب خالم ازش خواستگاری کردن و هی میرفتن و میومدن ولی الان نشستن زیر پای پسرشون که طلاقش بده زن زندگی نیست . کارشم نذاشتن ادامه بده خونه نشینش کردن بیچاره افسرده شد چون خیلی فعال بود

2824
2823
2791
2779
2792