2777
2789
عنوان

دخترا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 37 پست
اون موردی که میگین تهش چی شد؟

هیچی سردی دید اومد عذرخواهی که من بفکر خود شمام و فلان و بهمان 

اخرسری گفت قصدمم این بوده کمکتون کنم بد اگه دیدم مسیرامون یکیه ایندمون باهم بسازیم ازین چرت پرتا منم گفتم برو با یکی که هم سطح هم رده خودت باشه عقده گرفته کسیم لازم نیست تحقیر کنی تا بتونی بش کمک کنی ! واقعا اینجور ادما که خودشونو بالا میکشن و طرف و میکوبن اخرم میگن قصدمون خیر بوده رو هیچ جوره ن میفهمم نه خوشم میاد چون فقط خودشونو خوب و راس میدونن و بقیه رو زیردست یجور فخرفروش خودمون اینجور ادمارو بزار تو عالم واهی خودشون باشن خیلی توبرهشون بری از بیشعوری و بی لولیشون فقط  خودت مغزت به فنا میره

+خدایاشکرت🤍

هیچی سردی دید اومد عذرخواهی که من بفکر خود شمام و فلان و بهمان  اخرسری گفت قصدمم این بوده کمکت ...

اره انگار اینم فخرفروشی میکنه اگر بخوام مقایسه اش کنم با خودم از نظر ظاهری خیلییی از من پایین تره ولی از نظر مالی از ما بالاترن 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره انگار اینم فخرفروشی میکنه اگر بخوام مقایسه اش کنم با خودم از نظر ظاهری خیلییی از من پایین تره ول ...

کاش اصلا باهاش برخوردی نداشته باشی حتی اگه فامیله تو معاشرت نباش باهاش حالا باز تورو نمیدونم ولی من خیلی فکرم درگیر حرفای سنگین ادما میشه مثل چی میفته تو مغزم واسه همین سعی میکنم اصلا دمخوره همچین ادمایی نشم چه برسه تهش بفهمم طرف قصدش نزدیک شدنو رابطم باشه! اینا تو زندگیم یه ادمای سمی ان خدا بدونه

+خدایاشکرت🤍

کاش اصلا باهاش برخوردی نداشته باشی حتی اگه فامیله تو معاشرت نباش باهاش حالا باز تورو نمیدونم ولی من ...

بدرختی فامیل نزدیک خودمم نخوام خانوادم نمی‌ذارن نباشم تو جمعشون ،اره حرفاش خیلی میره رو مخم آدم حس بدی به خودش پیدا میکنه

بدرختی فامیل نزدیک خودمم نخوام خانوادم نمی‌ذارن نباشم تو جمعشون ،اره حرفاش خیلی میره رو مخم آدم حس ب ...

بپیچون جمعارو یا نشسیم مثل قبل گرم معاشرت نشو 

میدونی حرفم چیه ادم اگه خیر صلاح کسیم بخواد هیچوقت زندگی طرفو بالا پایین نمیکنه خصوصا که بری پای سفره اون طرف بخوری اخرش فخر بفروشی تو کت ادم نمیره هیجوره پسفردام خودت نسبت بخودت حس بدی داری 

+خدایاشکرت🤍

بپیچون جمعارو یا نشسیم مثل قبل گرم معاشرت نشو  میدونی حرفم چیه ادم اگه خیر صلاح کسیم بخواد هیچ ...

دقیقااااا بحث سر اینه که این آدم دقیقا میخواد من حس بدی به خودم پیدا کنم

دقیقااااا بحث سر اینه که این آدم دقیقا میخواد من حس بدی به خودم پیدا کنم

اگ همچین قصدیو داره که کلا همون سرد خشک باش وا نده هیچوقت نسبت به حرفاش نزار ب هدفش برسه 

+خدایاشکرت🤍