2777
2789

میبینم بقیه هم حرف خاصی نمیزننا . من همون حرفارو روم نمیشه بزنم حس میکنم ضایس .. ولوم صدام پایینه انرژیم کمه

از بچگی همینجور بودم

بنظرتون میشه برونگرا بشم؟ یعنی شخصیت ادما تغییر میکنه؟ دیگه نمیخوام آروم باشم

تمرین زیادی میخواد و سخته من که ترجیح میدم درونگرا باشم والا حوصله ندارم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل منم هست 🫥🫠 منم تصمیم دارم تغییر کنم حداقل تا حدی 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

شما اعتماد به نفست کمه عزیزم  اما کسی که دورن گراست میتونه برونگرا بشه نمونش خواهر من

دقیقا خجالتی بودن خودش سندرومه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

شما اعتماد به نفست کمه عزیزم  اما کسی که دورن گراست میتونه برونگرا بشه نمونش خواهر من

اره اعتمادبنفسمم کمه کمالگرام هستم یعنی حرفی میزنم باید عالی باشه تا بخوام بزنمش ! 

اره اعتمادبنفسمم کمه کمالگرام هستم یعنی حرفی میزنم باید عالی باشه تا بخوام بزنمش ! 

منم همینطور یه حرفی بخوام بزنم اینقدر سبک سنگین میکنم 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

منم کمالگرام و درونگرا ولی خجالتی نیستم تازه اگه از کسی خوشم بیاد بیشتر هم باهاش حرف میزنم اگه هم نیاد که کلا سعی میکنم باهاش چشم تو چشم نشم

چجوری؟

از بچگیی حرفایی که تو دلم مونده بود به خانوادم نگفته بودم چی دوت داشتمو کی اذیتم کرد دم نزدم و ...یهو با بغض وقتی که بهم داشت ناحقی میشد گفتم و راحت شدم الان دیگه پیششون خجالت و رودرواسی و ملاحظه نمیکنم و میگم تا اروم بشم 

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘