2777
2789

یعنی از کودکی به فرزندی قبولش کرده باشن ؟ 

کی بهت گفتن که بچه واقعیشون نبودی ؟ 

عکسالعملت چی بود وقتی فهمیدی؟ 

اصلا کار درستیه که بچه به فرزندی قبول کنن ؟ 

من بچه دار نمیشم سنم داره میره بالا دلم میخواد از پرورشگاه بچه بیارم  تا پیر نشدم تا هنوز جوونم و شورو شوق زندگی دارم اما میترسم از اینکه ی موقعی به اون بچه حرفی بزنم که ناراحت بشه اونوقت خودمو نمیبخشم …

نمیدونم باید چیکار کنم 

کسی مثل من اینجا هست؟ 

یا اینکارو کرده؟

کو ؟!  کجاست !؟

بنظرم‌اگه تربیت درست باشه تو کودکی چندسال قبل مدرسه رفتن گفتنش بهتره

ینفرو میشناختم دختره بزرگ شد بهش گفتن یاغی شد، ناگفته نماند تربیتشم از اول درست نبود

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

به نظرم حتما اینکارو بکن اگه واقعن تمام صلاحیت هاش رو داری

اگه پدر مادر خوبی باشین بچه ناراحت نمیشه که هیچ خوشحالم میشه از شما، ولی خب همچین سرگذشتی ناراحت کنندست دیگه 

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم نیستم ولی یکی از فامیلا یه دختر اوردن از نوزادی بعد تو یه مهمونی از یکی دیگه شنید بچه خوندس 10 12 سالگیش خیلی ناراحت شد دعوا اینا ولی بعد خیلی خوب شد ی چند روز شک بود همین بعد الان خیلی عاشق پدر مادرشه الان بزرگ شده سرکار میره هر چند سال یبار خانوادشو میبره سفر خارج کلن خیلی محبت میکنه بهشون هم اینا عاشقشن هم دختره عاشقشونه

اینم میگذره سخت نگیر:)
خودم نیستم ولی یکی از فامیلا یه دختر اوردن از نوزادی بعد تو یه مهمونی از یکی دیگه شنید بچه خوندس 10 ...

چقدر خوب 

خیلی دوست دارم اینکارو بکنم ولی یکم افسردم نمیدونم از پسش بربیام شایدم خدا میبینه من مشکل روانی دارم بهم بچه نمیده 😞

کو ؟!  کجاست !؟

چقدر خوب  خیلی دوست دارم اینکارو بکنم ولی یکم افسردم نمیدونم از پسش بربیام شایدم خدا میبینه من ...

🥲🥲اولش سخته بتونی اداره کنی بعدش خیلی خوب میشه

اینا خودشون با جون و دل دخترع رو خواستن همه چی دختره فراهم بود چه از لحاظ محبت چه هزینه الانم دختره داره جبران میکنه نزدیک 35 سالش میشه الان دختره 🥲 کلن باعث شده مامان باباش جوونتر شن

اینم میگذره سخت نگیر:)

معلومه که کار درستیه . کی دلش میخواد توی بهزیستی تک و تنها بزرگ شه به جای اینکه یه خانواده داشته باشه که با تمام عشق و محبتشون کنارش باشن.فقط باید درست تربیتش کنی نه لوس و ننر و خودخواه نه سخت گیر و بی محبت .

برای اینکه کی بهش بگی یا چه جوری هم با مشاور خبره صحبت کن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
2790
2778
2791
2779
2792