2777
2789
عنوان

راهنمای خرید لباس نوزادی

271 بازدید | 23 پست

خانما من خریدای  بچمو کردم فقط لباساش مونده اما نمیدونم چه سایزی و از هر سایز چن دست بگیرم

امروز یه دست گرفتم برای روز بیمارستان

یه ست ۱۹ تیکه هم گرفتم  ک گفتن از تولد و تا ۲ ماهگی قابل استفادست

لطفا راهنمایی کنید چن دست لباس از هر سایز بگیرم

❤️کاربری دست دو نفره❤️

خیلیی زوده. بزار هفته های آخر که بفهمی وزن بچه چطوریه ریزه یا نه 

نزدیک تولدش مناسب فصل لباس بخر 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که چی بخری به سلیقه و هزینه خودت بستگی داره

ولی طبق تجربه سه ماه بچه داری میگم چی نخر🤣🤣

سرویس‌های تکه زیاد، نهایت ۵ تکه

سرهمی، مخصوصا جورابدار

لباس بیرونی زیاد

لباس فصلی

کفش و پاپوش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
این که چی بخری به سلیقه و هزینه خودت بستگی داره ولی طبق تجربه سه ماه بچه داری میگم چی نخر🤣🤣 ...

اینا رو ک میگی نخرم چرا؟ یعنی استفاده ازشون کمه

چی چیزی رو بیشتر استفاده نیکنید و به نظرتون واجبه؟

❤️کاربری دست دو نفره❤️