2777
2789

سلام عزیزانــــم

من نامزد دارم(مامانم میدونـه و خواهر و برادر نامزدم و باباش) با نامزدم حدود یکماه قهریم توی دوران قهر بودن هم خواهرش رابطش باهام خوب اما جدیدن سرد شده(من خواهرش فقط تلفنی ارتباط دارم باهاش و یکبار از نزدیک ندیدمش و کلا دوماهه باهاش در ارتباطم چونکه خونشون با خونه ما حدود۳ساعت فاصله داره یجورایی خارج‌از شهر هستن)

خواهر نامزدم زن خوبیه و حدود۸سال بزرگترمه من خیلی دوسش دارم چونکه اونم مثل خودمه ادم گرم و صمیمی اما جدیدن باهام سرد شده تروخدا بگید چحوری باهاش ارتباط برقرار کنم؟مثلا چ پیامهایی بدم؟ خیلی دوسش دارم😭😭💔💔شانس منه بخدا باهمه گرم و صمیمی هست من ک اینعمه دوسش دارم خیلی محل نمیده تروخدا بگید چجوری باهاش ارتباط بگبرم اصلا دوس‌دارم مثل دوست و خواهرم بشه چون من خودم خواهر ندارم و از صمیمیت این خوشم اومدهمن فقط خدا و مامانم دارم هیچکس ندارم خیلی تنهام💔(بخدا از سر تنهایی نمیخوام باهاش باشما)  دوس‌دارم با این باشم بخدا نه چونکه خواهر نامزدمه کلا دوسش الانم ک مامانم مریض هست و تنهاترشدم😭😭💔اینم بگم اصلا رفتار آویزون بودن از خودم در نیاوردم واقعامثلا عکس خودش میزاره استوـ.ـری من واسش قلب و اینا میفرستم اونم واسم قلب و اینا میفرسته اما مثلا برای استوری های من اصلا هیچی نمیفرسته دوس‌دارم ببینمش خودش همون دوماه پیش گفت بیا واست موهات رنگ کنم چون خودش رنگ‌کار هست اما دیگ هیچی نگف ک همو ببینیم الان چیکارکنم؟چجوری بهش پیشنهاد بدم همو ببینیم؟دوس‌دارم اون بهم بگه نه من بگم😭😭💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم اون دوستت نبود خواهر دوست پسرت بود حالا که با پسره کات کردین ایشونم رابطه اش رو باهاشون تموم ...

کات نکردیم قهرکردیم امــا همو می‌بینیم😂پیش هم می‌رییم اما قهریم و سرسنگین😂دیوونه ایم والله

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.