2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک.. متخصصان تشریف بیارن

222 بازدید | 17 پست

سلام خانوما.من صبح تست زدم.از اولش احساس میکردم ی خط خیلیییی کمرنگی هست.ولی کم کم بعد نیم ساعت بیشتر معلوم شد.امروز روز موعدمه.بعد نیم ساعت اینجوری شد.بنظرتون ممکنه مثبت بشه؟میدونم بعد ده دقیقه قابل اعتبار نیست،ولی پریشب هم تست زدم اما کاملا منفی بود هیچ خطی نداشت.

امیدوار باشم هنوز؟؟ 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
فردا صبح دوباره بزن

دیگ بی بی چک ندارم.میخوام تا شنبه صبر کنم.بنظرت امیدی هست یا الکی اینطوری شده ؟؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تست بی بی رو باید حد اقل سه تا پنج روز بعد از موعدت بزنی گاهی هم تا ده روز بعدش نشون میده چه علایمی داری؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

تست بی بی رو باید حد اقل سه تا پنج روز بعد از موعدت بزنی گاهی هم تا ده روز بعدش نشون میده چه علایمی ...

آره درست میگی ولی طاقت نمیارم.حالتای پریودی،چند روزه زیر دلم درد می‌کنه باز قط میشه،سینه هام دردناک شدن،آشفته م.

منم مثل تو بودم بی بی چک زدم مثبت شد

مبارکت باشه عزیزم 🥰

اولش کمرنگ شده بود یا از اول پررنگ شد؟ روز چند تست زدید ؟

مبارکت باشه عزیزم 🥰 اولش کمرنگ شده بود یا از اول پررنگ شد؟ روز چند تست زدید ؟

اولش کمرنگ بود بعد پر رنگ شد آزمایش دادم مثبت شد.حالت هام مثل تو بود

خدایا نا امیدم نکن ...من بهت امیدوارم 🙂🙂😊😊
آره درست میگی ولی طاقت نمیارم.حالتای پریودی،چند روزه زیر دلم درد می‌کنه باز قط میشه،سینه هام دردناک ...

اصلا استرس نباید داشته باشی چون استرس هورمونا رو بهم میریزه صبر کن تا دو روز دیگه صبح موقع بیدار شدن تست بزن انشاالله که مثبت میشه

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یک روز بعد از گذشتن تاریخ پریودم

خدا برات حفظ کنه.دعا کنید برای منم مثبت واقعی بشه ممنونم 

اصلا استرس نباید داشته باشی چون استرس هورمونا رو بهم میریزه صبر کن تا دو روز دیگه صبح موقع بیدار شدن ...

خدا کنه طاقت بیارم.ممنونم عزیزم.