2777
2789
عنوان

این خوبه؟

97 بازدید | 8 پست

این مدل قشنگ هست بدم خیاط برام بدوزه؟ اگه زشته میشه یه چیزی تو این مایه ها نشونم بدین که خوشگل باشه مدلش؟ هیکلم شبیه همین مدله ولی می تریم تو تن من زشت بشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مدلش قشنگه

ولی این پارچش خوب نیست

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بنظرم استین دار با دامن میدی بدوز با یقه کمی بسته از جلو و همین بند از پشت بشدت شیک میشه و مجلسی با پارچه گل‌ریز رنگ روشن کاریزماتیک میشی و میشینه به بدنت قشنگ

شاد و سلامت باشید 💐