2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

81 بازدید | 7 پست

شوهرم الکی زد تو گوشم محکم هولم داد سر هیچی گفت نمیزارم دانشگاه بری منم گفتم میرم محکم زد توگوسم جلو مادرش من دوروز باهاش حرفم نزدم حالا دیشب اومده منو از خواب بیدار کرده بغلش باز کرده میخنده ک برم منم دستش هل دادم خوابیدم..اونم بی اعتنا خوابید حالا چکارکنم بنظرتون چ رفتاری داشته باشم؟ من تو ی اتاق خانواده شوهرم هستم میره بیرون از صبح تا شب میاد بیکار با ی عالمه قرض 

بنظرتون چطور رفتارکنم ک دیگ تکرار نکنه چند بار منو زده تا حالا دو سه بار تو دعوا منو زد بدم زد هیچ نگفتم خودم دوستی کردم باهاش حالا چطور رفتارکنم ک بفهمه تکرار نکنه بنظرتون حرفه‌ام رو تو پیام بخش بزنم یا نه؟

بنظرتون چطور رفتارکنم ک دیگ تکرار نکنه چند بار منو زده تا حالا دو سه بار تو دعوا منو زد بدم زد هیچ ن ...

تو پیام بگو بهش حرفاتو

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو پیام بگو بهش حرفاتو

باش چی بگم بنظرتون خیلی اذیتم ۳سال تو ی اتاقم تاالان سرباز بور پن ماه تموم شده بیکار ی عالمه بدهکاریم تو ی اتاقم دخالت های خانوادش مادرش بخصوص ی طرف رفتارش ک جلو مادرش منو زد مادرش هم نگا کرد قلبم شکست چی بگم بهش

باش چی بگم بنظرتون خیلی اذیتم ۳سال تو ی اتاقم تاالان سرباز بور پن ماه تموم شده بیکار ی عالمه بدهکاری ...

مشاوره بگیر اگه حضوری نمیتونی تلفنی

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
تلفتی داری،

۱۴۸۰