2777
2789
عنوان

ازشوهرم قبلاخیانت دیدم اما حالا

373 بازدید | 39 پست

شوهرم قبلا چندبار خطا مرتکب شد ورسیدیم به مرز طلاق اما بامشاوره هایی که رفتیم گفتن شوهرت عاشقته و زندگیشو خیلی میخواد واصلا تنوع طلب نیست فقط یه خلع درونی داره که ما ترفندایی بهش میدیدم که اینطور مواقع برا پرکردن خلع درونیش نره سمت چیز دیگه و اونم حالا ک پشیمونه بهش یه فرصت نهایی بده منم چون بچه داشتم و میدونستم بعدجدایی شاید بچم پیش خودم نمونه

اخرین فرصت وبهش دادم والان چند وقتیه خیلی خوبیم و هیچ مشکلی نداریم و من زیرو روش کردم چیزی نداره هم پرینت از تماساش میگیرم هم همیشه زیر نظر گرفتمش

ولی به سرم زده امتحانش کنم واسه اینکه ته دلم آروم بشه

امانمیدونم کاردرستیه یانه شما چی میگید؟؟

بنظر من این کارو نکن

بیخیال شو

حالا ک زندگیت خوبه

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اینکار رو نکن ممکنه دوباره هوس خیانت به سرش بزنه 

ولش کن اگه چیزی باشه میفهمی محاله به مرد خیانت کنه و زن نفهمه 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

الان فکر کن شوهرت هیچکاری نمیکنه  ! 

خداروشکر جز شما به کسی حتی نگاهم نمیکنه ! 

بعد شما بیای امتحانش کنی بلخره ادمه دیگ یهو دیدی کار خدا زد شوهرت پا داد میخای چیکار کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

خب بنده خدا الان اگ اوکیه چرا میخای تنش ایجاد کنی؟ 

واقعا درک نمیکنم ...

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :)