2777
2789
عنوان

وای من چقد تو بچگی پرو بودم 😂💔

367 بازدید | 37 پست

یادمه وقتی 6و7 سالم بود بعد تو کوچمون ی مراسم پاتختی بود ک صداشون میومد منو دوستام سه تا بودیم گفتن بیاین بریم پاتختی بعدش مثلا رفتیم لباس گشنگامونو بپوشیم 😂💔بعدش رفتیم جلو دم در مراسمه بعد خجالت کشیدیم ک بریم تو  ی نیم ساعتی همش می‌گفتیم بریم نریم بعد یهو دامادو دیدم خودم از اونا جلوتر رفتم گفتم عمو میشه ماعم بریم داخل بعد دامادم خدایی خیلی آقا بود گفت بله برین فقط وسط نرقصین ها 😂💔ماعم رفتیم نشستیم پذیرایی شدیم اومدیم 

وای ک چقد خوش گذشت 

اصلا باورم نمیشه اینقد پروو بودم آخه الان میخام برم کنفرانس بدم اصلا نمیتونم صحبت کنم و هول میشم همه ی اون چیزایی ک یادم بوده میپره 

هعییی یادش بخیر :) 🥺❤️

در خواست دوستی ندید ممنون🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣

چقد دنیای بچگی شیرینه

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤

آخی چقدر قدیم مردم با صفا بودن چه خانواده خوبی که خوب برخورد کردن بچه بودید پذیرایی کردن تحویلتون گرفتن چقدر شیرین

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
آره خیلی 

💔🙂

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤

داماد گف نرقصین تو فیلم میفتین ماعم گفتیم باشه بعد اون خانومه هم ک برامون میوه و اینا آورد انقد مهربون گف کلا خانوادتن مهربون بودن 

در خواست دوستی ندید ممنون🌹

ما خونه قبلیمون رو عموم اینا خریده بودن 

بعد ما رفتیم خونشون برای پاتختی .بعد بچه های همسایه ها همه دوستان بودن رفتم همه رو اووردم گفتم زنمو دوستام شیرینی می‌خوان🤣 بنده خدا ب همه شیرینی داد