2777
2789
قرص وقسطام چند ساله داریم خونه میسازیم اما هنوز تموم نشده

خوب تموم میشه این که قصه نداره گلم خدایی نکرده پولتون ازدست نرفته که سرمایه گذاری میکنیین دیگه. دیونه صبح به این خوبی رو با این فکرها سخت نگیر 

سلامتی و خوشبختی دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت ۵ صبحه و ما هنوز بیداریم 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 صبحت بخیر ای جغد ...

سلاااااام ایراااانییییچه صبح دل انگیزی چه حالییییی به تمامییی جغدان نی نی سایت به صورت ویژه صبح بخیر میگم من😐😵‍💫😂😂😂

پیمان دوست بگسستی ببین که از که بریدی و با که پیوستی😉
قرص وقسطام چند ساله داریم خونه میسازیم اما هنوز تموم نشده

کلا خونه ساختن انقدر چیزای ریز ریز داره که هرچی می‌کنی باز یه چیزیش کمه ، اما ارزشش رو داره خصوصا اگر خونه ت سلیقه خودت باشه ، نگران قسط و قرض نباش ، خدا روزی رسونه اونا هم تموم میشه 

ساعت ۵ صبحه و ما هنوز بیداریم 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 صبحت بخیر ای جغد ...

مگه چکار داشتی که تاصبح بیدار موندی؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
سلاااااام ایراااانییییچه صبح دل انگیزی چه حالییییی به تمامییی جغدان نی نی سایت به صورت ویژه صبح بخیر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

صبح بخیر 😃😃😃😃😃😃

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

خوب تموم میشه این که قصه نداره گلم خدایی نکرده پولتون ازدست نرفته که سرمایه گذاری میکنیین دیگه. دیون ...

بخدا دست خودم نیست از یه طرفم وسواس فکری دارم

همش فکر میکنم مادر خوبی نیستم واسه بچه هام خیلی دعواشون میکنم الان که خوابن اینقده مظلومن دلم کبابه براشون

همش تو فکراینم چیکار کنم شاد باشن .اخه خودم افسردم زیاد باهاشون حرف نمیزنم بازی نمیکنم 

فردا میخوام برم جهاز بچینم اما با شوهرم دعوا کردم خوابم نمیبره

ببین عزیزم اختلاف نظر بین همه هست حتی مادر و فرزند چه برسه دو نفر از خانواده متفاوت بنظرم سر موضوع پیش آمده یکم صبر کن بعد اینکه هردو آروم شدین منطقی و با دلایل خوب صحبت کنی با آرامش مشکلتون حل میشه عزیزم دعوا فقط از ادامه زندگی دلسرد میکنه سعی کن دعوا نکنی

سلامتی و خوشبختی دخترم
کلا خونه ساختن انقدر چیزای ریز ریز داره که هرچی می‌کنی باز یه چیزیش کمه ، اما ارزشش رو داره خصوصا اگ ...

ببین دوسالو نیمه شروع کردیم دوسال دیگم آماده نمیشه دستمون خالیه هرسال یه تیکشودرست میکنیم 

دیگه ذوقم پریده .ذوقه چیدنشو ندارم فقط میگم زودتر درست بشه راحت شیم از زیر قسطووام