2777
2789
ببین عزیزم اختلاف نظر بین همه هست حتی مادر و فرزند چه برسه دو نفر از خانواده متفاوت بنظرم سر موضوع پ ...

باید ذوق داشته باشم برا جهاز چیدن ذوقمو کور کرد

ادم بدی نیستااا اماا....

چی بگم

ممنون بابت صبح بخیر قشنگت حس خوبی داد بهم صبح قشنگ توام بخیررر

من بذم یکم بخوابم صبح باید زودی پاشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوسالو نیمه شروع کردیم دوسال دیگم آماده نمیشه دستمون خالیه هرسال یه تیکشودرست میکنیم  دیگ ...

عزیزم اونم تموم میشه سخت نگیر زندگی رو 

سلامتی و خوشبختی دخترم
باید ذوق داشته باشم برا جهاز چیدن ذوقمو کور کرد ادم بدی نیستااا اماا.... چی بگم ممنون بابت صبح بخ ...

برو بخواب روزهای خوبی در انتظارت هستش عروس خانم😘

سلامتی و خوشبختی دخترم
صبح شمام به خیر. امشب تولد دخترمه کلی کار دارم

وای😍 عزیزم تبریک میگم انشاا... جشن ۱۲۰ سالگی همراه با سلامتی و زندگی با عزت زیر سایه شما عزیزم😘😘😘

سلامتی و خوشبختی دخترم
منم نه دارم صبحانه آماده میکنم با شوهرم بخوریم اون بره سر کار بعدش منم بخوابم🥴😂

😂😂😂😂😂😂😂

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

ببین دوسالو نیمه شروع کردیم دوسال دیگم آماده نمیشه دستمون خالیه هرسال یه تیکشودرست میکنیم  دیگ ...

باور کن اطرافیان منم هرکس خونه ساخته همینجور چندسال درگیر شده ، پسر عموم با داشتن دوتا شغل ، شاید 7 سال طول کشید خونه ش آماده شد ، معلومه که خونه ساختن به این راحتی نیست و آدم نباید اینقدر زود ناامید بشه ،، ببین من چهار ساله ازدواج کردم خونه داریم اما خودمون که ساختش نکردیم خونه م ساخت 20 سال پیشه شایدم بیشتر ، هیچ چیزیش به سلیقه من نیست ، من فقط سعی کردم خودم رو باهاش وفق بدم می‌دونی چرا چون چاره ای ندارم ، زمین داریم اما هزار تومان هم پول نداریم که شروع به ساخت خونه جدید کنیم ، دلم ب همین خونه هم خوشه اما به همسرم میگم لااقل پول دستمون بیاد همین رو نما کنیم یه کم حیاطش مرتب کنیم اما هم پول نداریم هم همسرم زیاد راضی نیست میگه این خونه قدیمیه حیفه آدم پول خرجش کنه بهش گفتم قبول دارم قدیمی هست اما آیا منو تو می‌تونیم با حقوق ماهی پنج میلیون ، خونه جدید ساخت کنیم نه نمی‌تونیم ،، لااقل تو می‌دونی اگر چندسال سختی می‌کشی بعدش یه خونه داری که دوسش داری یه خونه که خودت با سلیقه خودت انتخابش کردی ، پس صبوری کن