ببین دوسالو نیمه شروع کردیم دوسال دیگم آماده نمیشه دستمون خالیه هرسال یه تیکشودرست میکنیم دیگ ...
باور کن اطرافیان منم هرکس خونه ساخته همینجور چندسال درگیر شده ، پسر عموم با داشتن دوتا شغل ، شاید 7 سال طول کشید خونه ش آماده شد ، معلومه که خونه ساختن به این راحتی نیست و آدم نباید اینقدر زود ناامید بشه ،، ببین من چهار ساله ازدواج کردم خونه داریم اما خودمون که ساختش نکردیم خونه م ساخت 20 سال پیشه شایدم بیشتر ، هیچ چیزیش به سلیقه من نیست ، من فقط سعی کردم خودم رو باهاش وفق بدم میدونی چرا چون چاره ای ندارم ، زمین داریم اما هزار تومان هم پول نداریم که شروع به ساخت خونه جدید کنیم ، دلم ب همین خونه هم خوشه اما به همسرم میگم لااقل پول دستمون بیاد همین رو نما کنیم یه کم حیاطش مرتب کنیم اما هم پول نداریم هم همسرم زیاد راضی نیست میگه این خونه قدیمیه حیفه آدم پول خرجش کنه بهش گفتم قبول دارم قدیمی هست اما آیا منو تو میتونیم با حقوق ماهی پنج میلیون ، خونه جدید ساخت کنیم نه نمیتونیم ،، لااقل تو میدونی اگر چندسال سختی میکشی بعدش یه خونه داری که دوسش داری یه خونه که خودت با سلیقه خودت انتخابش کردی ، پس صبوری کن