2777
2789
عنوان

سروصدای وسایل خونه (میترسید نیاید)

331 بازدید | 25 پست

بچه ها چرا وسایل خونه مخصوصا آشپزخونه انقدر صدا میدن نصف شب؟

با خالم تنهاییم خونه از ساعت ۳هردومون بیدار شدیم از سرو صدا و بدنمون بی حس شده از ترس!🥺😰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال انقباض و انبساط وسایل خونه هست. در اثر تغییرات دما در شب و روز. 

چیز ترسناکی نیست. چرا میگی ترسناک؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سخچال ما همش در حال قلنج شکوندنه  بیشترین صدا از اونه...بی تربیت نمیزاره ارامش داشته باشیم...ولی بعضی چیزای دیگم صدا میده و اهمیت نمیدم از اشپرخونه صدا میاد ک معلومه مال یخچال نی

مرض دارن

یخچال ماکه کلا انگار داره راه میره تو خونه هی تق و توق صدا میده ولی هیچی نیست

یه مدت لباسشوییمون پیش یخچال بود اونم صدا میداد از یخچال یادگرفته بود بعد دیگه جابه جا شدیم جداشون کردیم از سرش افتاد

یعنی خدایی انگار قشنگ جانداری چیزین

یه اجاق گازم داشتم اول ازدواج شوهرم خریده بود منم خوشم نیومد ردش کردم

اون ساکت بود بعد نصف شب یهو درش جامیافتاد جفت میشد

صدا شیشه و اهن و پلاستیک و همه چی میداد

چرا میترسی؟ ترس نداره. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏