2777
2789

چند ماهی بود گیاه خوار شده بودم و لب به گوشت اصلا نزدم و خیلی اعصابم آروم شده بود و حال روحیم خوب بود ولی خب گفتم خدا تو قرآن حلال کرده خوردنش رو امروز همینطوری چند تکه پیتزا خوردم که سوسیس داشت از وقتی خوردم اعصابم بهم ریخته شده و اصلا تمرکز ندارم روی هیچ کاری به نظرتون گوشت برای من خوب نیست و نباید بخورم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برعکس من هرچی گیاهخوار دیدم اعصاب نداشتن

شاید شما تلقین میکنی به خودت عزیزم و بخاطر عذاب وجدان گوشت خوردن عصبی شدی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خب همون گیاهه زنده نیست؟ میخورینش

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
واقعا چرا حال روحیم عوض شده قبلا سریع ریلکس میشدم امروز نتونستم 

چون دایم تو ناخوادگاهت درگیر این مسیله ای

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

منم ۵ سال گیاه خوار بودم از نوع وگان

خیلی خیلی خیلی عالیه

آزمایش خون میدی همه چی مرتب

اعصاب و روان راحت

یه نوع سبک زندگیه و باید به صورت عقیده ای اول بپذیریش

من عاشق گوشت و ماهی و میگو بودم 

ولی تو اون دوره چون اعتقادی به راهی که میرفتم ایمان داشتم هیچ وقت لب نزدم

منم ۵ سال گیاه خوار بودم از نوع وگان خیلی خیلی خیلی عالیه آزمایش خون میدی همه چی مرتب اعصاب و روا ...

خب بعدش چیکار کردی؟

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...