2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796
هر چقدر بدن خوبه یعنی سن هم مهمه برا گرفتن وام؟

اره سنش بالا باشه وام تعلق نمیگیره چون ممکنه خدایی نکرده فوت کنه و اقساط وام بدون پرداخت میمونه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

سلام

من دفترخانه کارمیکنم این روزا از کمیته امداد زیاد وام میگیرن وام 4درصدی و میبینیم که میارن و درقبال مبلغی پول که توافق کردن میفروشن یکی دیگه.

مادربزرگم ی همسایه دارن. دخترشون از اون بی حیا دریده هاست. مددجو ی کمیته شده . بعد وام میگیره و میفروشه   

عمه ام پول لازم بود  خانمه بهش  پیشنهاد داده بود، فلان مقدار بزن حسابم،  بعد بیا ضامن شو، من وام بگیرم بدم بهت، پسر عمه ام نزاشته بود.

البته خیلی ها هم هستن که واقعا مستحق هستن، و از کمیته امرار معاش میکنن. 

هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》