2777
2789
عنوان

بارداری

61 بازدید | 11 پست

بنظرتون بی بی چک واسه بارداری اگه  یه روز از پریودی عقب بیفته هم جواب میده یا امکان دارد با جلوگیری بارداری اتفاق بیفته ؟!! و وزن چقدر تاثیر دارد واسه بارداری ؟

اره ممکنه ولی بهتره حداقل یک هفته عقب بیوفته بعد بیبی بزنی که درست دربیاد

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که یروز عقب افتاد جواب نداد فک کنم بیشتر باید بگذره ،با جلوگیری اتفاق نمیفته احتمال خیلیییی زیاد ،وزن من دیدم ادم بالای صد کیلو سه چارتا بچه داره ولی دیدم کسایی که چربی شکم زیاد داشتن و وزن بالا گفتن تنبلی داریم باید لاغر کنیم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
اضافه وزن تا چقدر بده من قد ۱۵۰وزنم  ۶۱ خیلی بده یعنی

نه بابااااا خوبه وزنت که،من رفیقم ۹۸کیلو بود بازم حامله شد،

من خودم ۱۵۷ قدم بود وزنم ۷۰بود دکترم گفت سعی تا قبل اینکه حامله بشی وزنتو کم کنی که تو دوران بارداری اذیتت نکنه،که وقتی حامله شدم کلا زیاد چاق نشدم تا آخر حاملگی ۹ کیلو اضافه شدم

اره  من روز موعد بیبی زدم نشون داد

من آخه امسال سقط داشتم دفعه اول یک ماه طول کشید بعدش ۲۴ روز دفعه سوم و چهار ۲۶ امروزم روز موعد بود یعنی ۲۶  ولی علائم پریودی ندارم !! یعنی امکان دارد

نه بابااااا خوبه وزنت که،من رفیقم ۹۸کیلو بود بازم حامله شد، من خودم ۱۵۷ قدم بود وزنم ۷۰بود دکترم گف ...

من چون ۲۸ خرداد کورتاژ سقط جنین انجام دادم بخاطر همین میترسم از همه چی باشگاه هم میرم ، الانم علائم پریودی را ندارم یکمی مشکوک شدم   

من چون ۲۸ خرداد کورتاژ سقط جنین انجام دادم بخاطر همین میترسم از همه چی باشگاه هم میرم ، الانم علائم ...

سعی کن پس اصن بهش فکر نکنی.چون هر چی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر استرس میگیری سخت تر باردار میشی،من دقیقا ماهی که سرم خیلی شلوغ بود اصن بهش فکر نمی‌کردم همون ماه باردار شدم

من چون ۲۸ خرداد کورتاژ سقط جنین انجام دادم بخاطر همین میترسم از همه چی باشگاه هم میرم ، الانم علائم ...

مثل من. الان تازه باردار شدم. ان شاءالله شما هم  باردار باشین و یه بچه خوشکل و سالم و صالح دنیا بیارین.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مثل من. الان تازه باردار شدم. ان شاءالله شما هم  باردار باشین و یه بچه خوشکل و سالم و صالح دنیا ...

ان اشالله خیلی دوست دارم با وجود اینکه هنوزم غمش نرفته یادش که میفتم خیلی ناراحت میشم آخه خیلی مظلوم اند بچه های که سقط میشند هیچ کس جز مادرشون  دلتنگشون نمیشد همه اونا را یه لخته خون می‌بینند که آمده و تمام شده و قسمت بوده هنوز من موندم تو چه ماه پیش حس میکنم افسردگی دارم