2777
2789
عنوان

خیلی نامردین😞

46 بازدید | 8 پست

ازتون کمک خواستم

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
جانم

جانت بی بلا عزیزم

ببین من اپل آیدی مو یادم نمیاد

راهی برای بازیابی یا پیدا کردنش هست؟

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از هوش مصنوعی پرسیدم الان برات کپی میکنم

بخاطر لطفت و امضات آیه الکرسی خوندم برات

نگران نباشید، این اتفاق برای خیلیها میافتد. برای پیدا کردن یا بازیابی اپل آیدی (Apple ID) شما چند روش اصلی وجود دارد که بسته به اینکه به چه دستگاههایی دسترسی دارید، متفاوت است.

در اینجا مراحل را از ساده به دشوار برایتان توضیح میدهم:

### ۱. چک کردن دستگاههای اپلی (سریعترین راه)

اگر هنوز به یکی از دستگاههای خود (آیفون، آیپد یا مک) دسترسی دارید، اپل آیدی شما در تنظیمات آن ثبت شده است:

* **در آیفون یا آیپد:** به قسمت **Settings** بروید. در بالای صفحه، روی نام خود (Apple ID, iCloud, Media & Purchases) ضربه بزنید. ایمیلی که زیر نام شما نوشته شده، همان اپل آیدی شماست.

* **در مک (Mac):** به منوی اپل () بروید و **System Settings** (یا System Preferences) را انتخاب کنید. روی نام خود در بالای منو کلیک کنید تا ایمیل را ببینید.

### ۲. اگر به هیچ دستگاهی دسترسی ندارید (جستجو در ایمیلها)

اپل همیشه از طریق ایمیل با شما در ارتباط است. تمام پوشههای ایمیل خود (هر ایمیلی که فکر میکنید ممکن است با آن ساخته باشید) را چک کنید و کلمات زیر را جستجو کنید:

* `Apple`

* `iCloud`

* `iTunes`

* `Apple Support`

اگر ایمیلی از طرف اپل پیدا کردید (مثلاً رسید خرید اپلیکیشن یا تاییدیه ورود)، آن آدرس ایمیل همان اپل آیدی شماست.

### ۳. استفاده از صفحه رسمی بازیابی اپل

اگر هیچکدام از راههای بالا جواب نداد، باید از ابزار خود اپل استفاده کنید:

1. به سایت آی فورگت دات اپل دات کام بروید

2. در اینجا به جای ایمیل، میتوانید **نام، نام خانوادگی و آدرس ایمیلهای احتمالی** خود را وارد کنید تا اپل به شما بگوید کدام یک به عنوان اپل آیدی شناخته شده است.

### ۴. اگر اپل آیدی را پیدا کردید اما رمز عبور را نمیدانید

اگر ایمیل را پیدا کردید ولی مشکل از رمز عبور است:

1. دوباره به سایت **آی فورگت دات اپل دات کام** بروید.

2. ایمیل (اپل آیدی) خود را وارد کنید.

3. طبق مراحل پیش بروید (معمولاً از طریق شماره تلفنی که به حساب متصل بوده یا سوالات امنیتی انجام میشود).

---

**چند نکته مهم:**

* **آیا از شماره تلفن استفاده میکردید؟** گاهی اوقات اپل آیدی به جای ایمیل، همان شماره تلفن شماست. در هنگام ورود، شماره تلفن خود را امتحان کنید.

* **اگر هیچ راهی نداشتید:** اگر نه ایمیل را به یاد میآورید، نه شماره تلفن و نه رمز عبور، بازیابی بسیار سخت میشود. در این صورت تنها راه، ارائه مدارک مالکیت دستگاه (مثل رسید خرید اصلی) به پشتیبانی اپل است تا بتوانند دستگاه را از حالت قفل (Activation Lock) خارج کنند.

**الان در چه مرحلهای هستید؟ آیا به یکی از دستگاههایتان دسترسی دارید؟**

عاشق خدام #خودم#خانوادم#زندگی#خوبیها#میشه برای سلامتی پدرومادرم صلوات بفرستید

خیلی ممنونم عزیزم 😍

😘😘

نگران نباشید، این اتفاق برای خیلیها میافتد. برای پیدا کردن یا بازیابی اپل آیدی (Apple ID) شما چند رو ...

چون سایت قبول نمیکنه لینک بفرستم به خاطر همین مجبور شدم که متن لینک رو به فارسی بنویسم

عاشق خدام #خودم#خانوادم#زندگی#خوبیها#میشه برای سلامتی پدرومادرم صلوات بفرستید