2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ صیغه...

2265 بازدید | 45 پست

سلام‌میشه نظرتون رو بگید؟ 

من بیشتر از یکساله که با اقایی هستم که ۲۰ سال اختلاف سن داریم و یه ازدواج ناموفق داشتن که ۸ سال پیش طلاق گرفتن

مسئله اینه که ایشون همه چیز رو به من گفته بودن، و اینکه گفته بودن به فاصله یکسال بعد از طلاقشون با یه خانمی آشنا شدن و مدتی ارتباط داشتن که خب به دلایلی متوجه شدن به هم دیگه نمیخورن و جدا شدن 

ایشون از روز اول همه چیز رو به من واضح و شفاف گفتن، ولی من موقع حرف زدن متوجه نشده بودم که با اون خانوم دوم مدتی صیغه محرمیت خونده بودن تا بیشتر آشنا بشن چون اون خانوم هم مطلقه بوده و یه بچه ۱۰ ساله داشته و فکر میکردم فقط دوست بودن باهم

دیشب که با ایشون حرف میزدیم و این موضوع بیان شد من شوکه شدم، پارتنرم بیشتر از من شوکه شد چون کاملا همه چیز رو گفته بود و من بودم که اشتباه برداشت کرده بودم

من خیلی بهم ریختم و حالم بد شد و پارتنرم بدتر از من شده بود،خیلی زیاد روی ناراحتیم حساسه و از دیروز تاحالا یه ثانیه هم آروم و قرار نداره 

من هیچی نگفتم دیشب بهش و فقط گفتم تا پنجشنبه بهم زمان بده لازمه فکر کنم و اروم بشم الان حرف بزنم همه چیزو خراب میکنم

۲۰ سال اختلاف سنی؟؟؟؟

من چیزی نمیگم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته

چند سالشه

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

خب؟

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

فردا قراره ببینمش و صحبت کنیم 

واقعا نمیدونم چه برخوردی کنم ، ایشون چیزی رو لز من مخفی نکرده و سو تفاهم شده بینمون 

ولی این موضوع هم برای من خیلی سنگین و مهمه،با اینکه صیغه فعل حلال هست ولی نمیدونم چرا اینکه دوست بودن برام راحت تر بود قبول کردنش 

اینم بگم که توی مدتی که باهمیم کوچکترین خطایی توی هیچ زمینه ای ایشون ندیدم  و قصدشون هم جدیه به خاطر شرایط من جلو نیومده 

واقعا نمیدونم فردا چه برخوردی باید بکنم، خیلی پریشونه ولی خب تقصیری هم نداره چون گفته بوده بهم

همین ک یکسال از عمرتو برای مردی ک بیست سال ازت بزرگتره و ازدواج ناموفقیم داشته قبلا هدر دادی جایی برای حرفی نمیمونه ..خواهشا منطقی فکر کن..اخه ۲۰سال اختلاف..مردم یکی دوسالشم باهم ناسازگاری میکنن