2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ صیغه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب وقتی صادقانه گفتن شما هم ک اون زمان نبودی 

اگر نمیتونی قبول کنی ، ادامه نده چون بیشتر اذیتت می‌کنه چون همش توی ذهنته مگه باهاش کنار بیایی 

ولی درکل جدای این حرفا چجوری اعتماد کردی بهشون ؟ بااین اختلاف سن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
همین ک یکسال از عمرتو برای مردی ک بیست سال ازت بزرگتره و ازدواج ناموفقیم داشته قبلا هدر دادی جایی بر ...

اینچیزا اولش قسنگه اولش براهم جذابین بعد ب مشکل برمیخورین چون حرف همو نمیفهمین..الان تو جوونی اهل عشقو حال ولی اون جوونیاشو‌کرده دیگه وقتی برااینچیزا نداره

ایشون پسر نبودن ک بگم اره صیغه کرده مرد بوده قبلن ازدواج کرده بعد بایکی صیغه کرده انگار شماباید تصورکنیدایشون دوبار ازدواج داشتن بعد ۲۰سال خیلی زیاده اما اگ اخلاقتون طرزفکرتون بهم نزدیک باشه مشکلی نیس

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
خب وقتی صادقانه گفتن شما هم ک اون زمان نبودی  اگر نمیتونی قبول کنی ، ادامه نده چون بیشتر اذ ...

ارره همه چیز رو صادقانه بهم گفته از اولش

در جریان کل زندگیشم هستم 

تو تاپیکای قبلم هست راجب اشناییمون