2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
تقویتی برا اسپرم صفر و کم:سفیده 40عدد تخم مرغ محلی نطفه دار با پودر نخودچی مخلوط میکنیم به صورت کوکو میپزیم 7تیکش میکنیم 7روز پشت سرهم میدیم شوهر بخوره. تقویتی برای مردهای سرد مزاج:روغن زیتون+خرما رو داخلش تفت میدیم+پیاز و روش تخم مرغ محلی میزنیم در هفته 3بار خورده شود برای ناباروری مردها:تخم هویج/تخم شاهی/سیاهدانه/بذر یونجه/تخم پیاز/تخم کتانو کنجد رو قاطی میکنیم و پودرش میکنیم معادل پودر عسل بهش اضافه میکنیم شبی 1قاشق مرباخوری
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من شوهرم تحرک اسپرمش 0بود این تقویتی ها رو بهش دادم +خرنووب الان مرفولوژیش 60درصده
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
2804
نه عزیزم بچه ندارم چون خودم پلی کیستیکم و 103ماهه منتظرم
2805
2801