2777
2789
عنوان

اونایی که عروس شمالیها هستن بیان

1733 بازدید | 73 پست

سلام عزیزان،نمیخوام جبهه بگیرین واسم سواله که چرا شمالیها تا جایی که من میدونم با عروسهاشون خوب نیستن،چیزی حسابشون نمیکنن بخصوص که از شهر و استان خودش نباشن،در زندگی عروس و پسرشون خیلی دخالت میکنن سعی میکنن پسرشون فقط با اونها باشه،پسرشون زنشو یه ماه تنها بذاره بره پیش اونها اصلا براشون مهم نیست اصلا عذاب وجدانی ندارن به راحتی به عروس توهین میکنن.

کسی هست که نظرات منو تایید بکنه یا شانس منه اینجوری افتادم😃😃😃😃

راجع به ترکا هم همینو میگین

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گیلانی هستم ،تمام اینا گفتی برعکسه

گیلانی ها غریب نوازن برای همین عروسی که از خود نباشه بیشتر تحویل میگیرن ، مردهاشون خیلی مامانی نیستن 

بیشترشون تحت تسلط زناشون هستن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

ما یدونه اشنا داشتیم جدا شد. البته خب تقاوت فرهنگی کلا سخته 

خودم عروس جنوبیام راضی ام 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
 در ترکا هم شاید باشه رفتار بد با عروس ولی به این افتضاحی

من خودم شمالیم

واقعا دقیقا برعکس چیزی هستن که میگی

چون شمالیم اینو نمیگما، واقعا اینطوره

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /