2777
2789

وقتی جواب سونو گرافی اومد متوجه شدیم دختره، هرچقدر که من خوشحال و ذوق زده بودم شوهرم رنگشت پریده بود انگار آب یخ ریخته بودن رو سرش همش زیر لب می‌گفت حتما سونو گرافی اشتباه بوده از این اشتباهات زیاد میشه (شوهرم عاشق پسر بود ) 

شوهر من وقتی دخترم بهش میگفت بابایی داری میری بیرون منم با خودت میبری میگفت نه چون تو دختری. میوفتاد باباشو بغل کنه میگفت برو خودتو به من نمال همش از بی مسولیتی که مبادا بخواد بچه عادتش بشه و آقا زیر مسولیت بچه بره...

هرشب بهم می‌گفت مامان چرا بابا دوسم‌نداره منم با جملات الکی فقط دلداری میدادم

تا اینکه یه روز حال دخترم بد میشه وقتی بردمش دکتر گفت ناراحتی قلبی شدید داره و باید بستری بشه ،دکتر بهم گفت چیکار کردید با بچه تو این سن افسرده و ناراحته 

پدرش نمیومد پیشش و می‌گفت چیزی نیست الکی شلوغش کردی 

شبا بالای سرش گریه میکردم ، تا اینکه یه شب بهم گفت مامان چرا بابا نیومده عیادتم نکنه دوسم نداره؟ 

تا اینکه فرداش دخترمونو بر اثر حمله قلبی از دست میدم ،هیچکس باور نمیشد یه دختر ۱۲ ساله سکته کنه

انگار خودا میدونست ما لیاقت دختر زیبامونو نداشتیم 

چند وقت پیش شوهرم میگفت تو سوپرمارکت یه بابایی دخترشو آورده بود موهاش انقد بلند بود دلم باز دختر خواست .گفتم خواهشا دیگه هوس دختر نکن اولی رو دیدیم چیکار کردی.  خدا نکنه دختر بیا ری اولی رو چیکار کردی که دومی باشه .تو لیاقت دختر داشتنو نداری 

شوهرم گفت دخترم خودش خبر داره براش چیکار کردم 

گفتم تو یه مغازه بچه تو نمیبردی میگفتی دختره.  

خلاصه که حسابی حالشو جا آوردم هوس بیخود نکنه

درکل خواستم بگم خواهش میکنم ، خواهش میکنم تا وقتی از آدم کنارتون مطمان نشدیم به فکر بچه نباشید ،نزارید تقاصشو بچتون بده 

عزیزم دخترت  احتمالا زمینه بیماری هم  داشته...

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاتل بودن فقط قتل جسمانی نیست.. بعضی وقتا مثل داستان شما روح به قتل میرسه... 

متاسفم برای شما بااین انتخاب ... متاسفم برای اون مرد بی لیاقت و قاتل... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

و تو همچنان با زندگی کردن با این آدم ادامه دادی.....😒💔

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

با تاپیکت گریم گرفت 

امیدوارم روحش شاد باشه💔

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود