2777
2789
عنوان

در انتخاب شریک زندگی خیلی دقت کنید خیلی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 65 پست
میتونم آیدی خانوم رو بهتون بدم که شخصا حرف بزنید در مقابل خدا بیامرز گفتن شما اون هزاران برابر درد ک ...

قشنگ معلومه کی داره بقیه رو به انحراف میکشونه ☹️☹️ حرفتو راجبه اینکه بعضیا واقعا جنسیت بچه براشون مهمه و اگه چیزی که میخوان نشه کلا اون بچه رو جز آدم حساب نمیکنن و باعث هزار جور دردو مرض و افسردگی برای اون بچه میشن و امیدوارم هیچ وقت همچین آدمایی بچه دار نشن ولی طرز گفتنون اصلا درست نیست شما اگه قراره یه نصحیتی کنی از طرف خودت نگو که مچتو بگیرن و کلا اون نیتی که داشتی نادیده گرفته شه و همه روی حرکتتن تمرکز کنن بگو مثلا یه جا خوندم یه یکی از بستگان چه میدونم اینجوری بگو

خخخخ مگه هرچی یکی بگه راس گفته  از کل تاپیکاش معلومه همش داستانه بخون تاپیکهارو تو هرکدوم یه دا ...

خب هرکی هرتاپیکی که دلش بخواد میزنه دوست عزیز 

هرتاپیکی که نباید باب میلمون باشه 

این اقا هم تاپیک داستان آموزنده میزنن 

ایدیشونو حفظ کنین که تو تاپیکاشون نیاین اگر اذیت میشین نه اینکه دنبال تعلیق کردنشون باشین

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هرکی هرتاپیکی که دلش بخواد میزنه دوست عزیز  هرتاپیکی که نباید باب میلمون باشه  این اق ...

تو خود اون آقایی همون استاتر که داستان چیده   ازیه تاپیک دیگه اومدی  از خودت دفاع کنی آزار مردم  چه لذتی برات داره عمو نکن اینکارو خداشفات بده

تو خود اون آقایی همون استاتر که داستان چیده   ازیه تاپیک دیگه اومدی  از خودت دفاع کنی آزار ...

بسم الله😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عزیزم شما فک کنم مشکل اعصابو روان دارین 

لطفا دیگه ریپلایم نکنین خوشم نمیاد با آدمای غیرمنطقی بحث کنم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

وای ایشو ادم نیست ببخش شما با یک حیوووون ازدواج کردی

وااای خدا این بشر دیگه کیه

من عاشق دخترم دیونه دخترم دختر روزی رو زیاد میکنه هر خونه ایی دختر باشه روزیش از در دیوار براش میباره و بیدپدر مادر قدر دان باشن

همانطور که باران رحمت خداست و  گندم نعمت خدا و تا بارانی نباشه گندمی رشد نمیکنه  تا باران خوبی نبارد گندم تپل سر حالی رشد نمیکند

همانطور هم دختر رحمته و پسر نعمت خدا

تا دختر خوبی نباشه پسر خوبی هم رشد نخواهد کرد تا دختری نباشد پسریم رشد نخواهد کرد.

ایشون با چیزای یکه تو تعریف کردی غیر مستقیم قتل انجام داده

واقعا خیلی دل جرات داری با همچین ادمی هنوز داری زندگی میکنی.

خیلی شاکیم خیییییییییییلی خیلی ناراحت شدم

گناه دختر خدابیامرز چی بود

خدا بهت صبر بده واقعا 

این ادم اگر توبه نکرده استغفار نکرده باشه واقعا تو زندگی به روز و حتی درد بدی مبتلا خواهد شد.

ای خدااااااااااا این دیگه کیه این بشر قلبم داره منفجر میشه خدا هیشکی رو این مدلی نکنه خدا همه رو عاقبت بخیر کنه

بچه پسر دختر بودنش فرق نداره مهم سالم سلامتبودنشه

و من خودم عاشق دخترم دیونشم اما پسر رو هم دوست دارم ه رکدوم لذت و خاص خودشو داره هیچکدوم جای هیچکدوم نمیگره.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

این کاربر آقا اولش با جنسیت زن این تاپیکو زد 

بعد که تاپیکش دروغ بود جنسیت رو مرد زد 

لطفا رسیدگی کنید عزیزم

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌