2777
2789

تو شهر ما یه صابون و کرم دست ساز هست هم صورت رو سفید می‌کنه هم کک و مک رو میبره من که تاثیرش رو دیدم اسم صابون تریاک هست میتونی اونو تهیه کنی اما کرنش دست سازه

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو شهر ما یه صابون و کرم دست ساز هست هم صورت رو سفید می‌کنه هم کک و مک رو میبره من که تاثیرش رو دیدم ...

شهرتون کجاست اتفاقا صابون تریاک استفاده میکنم ولی جواب نگرفتم

تقریبااا سفیده ولی خیلی  روشن نیس و کرم پودرو کانسیلرو کوشن  و پکنکک و چیزای دیگ

گندمی هستی پس 

زیر سازتو باید خوب انجام بدی 

چیکار میکنی 

اول ابرسان 

بعد مرطوب کننده میزنی 

اگه کرم پودر کوشن داری 

ابرسانو بزن 

بعدش کوشن بزن اگه براق بودنشو دوس داری ک هیچ نداشتی پودر فیکس بزن

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

[QUOTE=315983685]شهرتون کجاست اتفاقا صابون تریاک استفاده میکنم ولی جواب نگرفتم[/QUOTE تبریز چرا تاثیر گذاشت ولی با کرمش

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
گندمی هستی پس  زیر سازتو باید خوب انجام بدی  چیکار میکنی  اول ابرسان  بعد مر ...

اتفاقاا هم اب رسان میزنم هم مرطوب کننده کرم پودر و کوشن میزنم پوستم تو سرما ترک ترک میشه

اتفاقاا هم اب رسان میزنم هم مرطوب کننده کرم پودر و کوشن میزنم پوستم تو سرما ترک ترک میشه

پس پوستت خشکه 

سعی کن در طول روز ابرسان‌و مرطوب کننده بزنی وقتایی ک نمیری بیرون 

ی سوال کوشنتو چند گرفتی 

و اینکه ب پوستت اومد ؟؟؟

[QUOTE=315983685]شهرتون کجاست اتفاقا صابون تریاک استفاده میکنم ولی جواب نگرفتم[/QUOTE تبریز چرا تاثی ...

عه حالا من بیشتر بخاطر کک مک نمیخام یجور میخام پوست صورتم روشن و قرمز شه نمیدونم منظورمو میفهمی یا نه بطور کلی سرخ سفید شم

پس پوستت خشکه  سعی کن در طول روز ابرسان‌و مرطوب کننده بزنی وقتایی ک نمیری بیرون  ی سوال ...

اره انجام میدم چون صبح صورتمو میشورم خشک میشه  ۱۸۰گرفتم اره واقعا من از کوشن خیلی استفاده دارم و راضیم جوش هم نمیزنم ولی با کرم پودر میزنم و اینکه اکثرا وقتا اونو میزنم میرم  برا کسایی که ارایش ساده میکنن خیلی خوبه

اره انجام میدم چون صبح صورتمو میشورم خشک میشه  ۱۸۰گرفتم اره واقعا من از کوشن خیلی استفاده دارم ...

اها مرسی ازت

اگه تونستی این روشی که بهت میگمو یه بار انجام بده کرم پودرتو با پودر فیکست قاطی کن بزن به صورتت ببین بازم ترک ترک میشه پوستت

اها مرسی ازت اگه تونستی این روشی که بهت میگمو یه بار انجام بده کرم پودرتو با پودر فیکست قاطی کن بزن ...

عه باشه عزیزم برای فردا تست میکنم و برای مشاوره هاتم ممنون