2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابتدا پیاز نگینی رو سرخ میکنی بهش زرچوبه فلفل پودرسیر پاپریکا میزنی تفت میدی مرغی که از قبل یکم سرخ کردی رو دوباره با پیاز تفت میدی رب میزنی تفت میدی به همره زعفران دمکرده زیاد و نمک 

چند برش فلفل دلمه و هویج میندازی با مقدار کمی ابجوش بعد میزاری بپزه تا ابش غلیظ بشه😍

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

پیاز خوب سرخ کن بعد مرغارو تیکه کردی کمی با زردچوبه دارچین آویشن و ادویه مرغ بزن بهش بعد مرغارو دربیار

گوجه چرخ شده بنداز بزار سرخ شه رب ب دل خواه خودت بعد مرغارو بنداز نخودلپه آب ب مقدار لازم

آب‌جوش چقدر میخاد

من برای خودمون که دونفریم یه لیوان و نصفی ابجوش میریزم خیلی نباشه که بی مزه میشه

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
رب چند قاشق؟

برای سه تیکه مرغ یه قاشق غذاخوری 

مرغو تو اب جوش و پیاز میجوشونم.

چندتا قل زد خالی میکنم. زیر شیر اب مجدد میشورم.

بعد پیاز و رنده میکنم. کمی تفت میدم.

توش کمی رب میزنم و زردچوبه.خیلی کم اب جوش میریزم..

مرغا رو میزارم داخل سس..

بهش نمک یا عصاره مرغ الیت میزنم.

چوب دارچین. دوتا تیکه هویج و یه تیکه فلفل دلمه قرمزم میندازم..

وقتی نیم پز شد مقداری از زعفرون دم کردمو میدم روی مرغا..

مابقی زعفرونم وقتی کامل پخت میریزم و سریع خاموش میکنم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگه فر داری بذار فر عالی میشه 

یه سوال حتما باید مرغ کاملو بزاریم تو فر یا نه 

بعد من توستر دارم مشکلی نداره تو توستر بذارم؟