2777
2789

من 28 سالمه مجردم

من خیلی فکر ها و کارها تو سرم هست که خجالت میکشم از اینکه کسی بفهمه.

حالا مثال میزنم مثلا عاشق فلان هنرپیشه بودم ولی خیلی میترسم کسی بفهمه مثل مامانم .دوست دارم تیپ کنم خوشگل شم مثلا شبیه فلان دختر دانشگاهمون شم .اینا همش تو دلم هست اصلا برام سخته کسی بفهمه من تو فکرم این چیزاست.

مثلا اول اذر تولدمه از الان فکرم اینه چیزای خوشمزه بخرم بخورم .

مثلا بیماری روانی دارم خیال پردازی هایی دارم که در تایپیک های قبلم هم گفتم مثلا تا صبح تو فکر های مسخره ام.

اما به کنار خیلی میترسم کسی بفهمه و آبرو ام بره .

نمیدونم چرا دلم نمیخواد کسی بفهمه تو دلم چیه

میگم ای کاش شبیه بقیه بودم یه زندگی عادی اصلا فکر نکنم دختری مثل من باشه.

من خیلی بچه ام.

شما هم چیزایی دارید که میترسید لو بره؟؟!!!!

میگم ادم ای کاش پشت و رو زندگیش یکی بود.اینجور راحت تره.!

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه چیز زندگیم یواشکیه

کلا خوشم میاد مرموز باشم چه افکارم چه کارهام 😁

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

امکان نداره کسی اونجوری که شما فکر میکنی زیر و روی زندگیش یکی باشه . همه یه سری فکرا و فانتزی های مخفی دارن که فقط خودشون خبر دارن ازش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

همه دارن. منم تا دلت بخواد 

مجرد ک بودم ک اصن نگم چ فکرای پلیدی 😁🤣

الانم ب نحوی دیگه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

آره بابا منم همینم یادمه  کوچیک تر بودم همش نگران بود یه ذهن خون پیدا بشه افکار سمیم رو بخونه🤣 ولی همیشه فکر میکردم بزرگ بشم درست میشه که الان ۲۵ سالم و همینطور موندم دیگه عادت کردم ، مهم نیست .ولی من خیلی حواس پرت میشم و گند میزنم تو همه کار هام و این خیلی بده