2777
2789
عنوان

دوستان بیایین نظر بدین جنسیت نی‌نیم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 90 پست
صدای قلب بچه تو شنیدی؟ اگه اره بم بگو چجوریه ک بت بگم جنسیتشو👌

سلام گلم من توی انتیی ضربان قلب بچم ۱۶۰بود گفت احتمالا پسره درست گفته ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلی  صداش کدوم بود؟ ۱ یا ۲ ۱.  گوپ گوپ   گوپ گوپ ۲ . پیتیکو پیتیکو( صدای پای ا ...

فکر کردم شوخی میکنید گلم

واسه من شبیه صدای اسبه البته ب نظرم اونجوری میاد 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

آهااااااان من وقتی سنوم رو نگاه میکنم نی‌نی سمت چپه یعنی داخل رحمم سمت راسته درسته؟

بلی دقیقا

اینجوری یعنی پسر

برا من سمت راست بود که یعنی دختر

حالا ایشالله ک درسته🤣🤣🤣🥰

سلام گلم من توی انتیی ضربان قلب بچم ۱۶۰بود گفت احتمالا پسره درست گفته ؟

منظورم صدایی بود ک شنیده میشه گلم😂

ولی قطعا پسره ک گفتن

به سلامتی و مبارکی💕😍

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

خانما منم ۶ هفته ام 

لرز و گلو درد و سر درد و بی حالی دارم 

میشه استامینوفن استفاده کنم؟

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

🤣🤣🤣🤣🤣نه ببین با تحقیقات فراوانی ک کردم اگه بچه توی عکس سونو سمت راست باشه (میشه سمت چپ رحم) و د ...

تو کدوم سونو ؟!

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺