2821
2789
عنوان

پزشکی قانونی

391 بازدید | 17 پست

سلام همسر برادر من گفته برادرم مشکل روانی داره و صلاحیت حضانت نداره و برادرم رو فرستادن پزشکی قانونی 

تست هاش نرمال بوده ولی گفتن باید با همسرت هم مصاحبه کنیم 

الان ما میترسیم بره دروغ بکع راجب برادرم 

الان اونجا تشخیص میدن این داره دروغ میگه یا نه 

واینکه برادر من کاملا سالم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه سوال شوهر من مشکل روانی داشته بستری هم بوده بعد ها میتونم از این طریق بچمو بگیرم

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

کار زن داداشت خوب نبوده ولی بچه باید پیش مادرش باشه.

داداشت ک همیشه سرکاره،بچه ک پیشش نیست ک . میخواد بچه رو بزاره پیش مادرت یا خواهرت نگه داره.یا زن بگسره بزاره پیش زن بابا. بچه ای ک مادر داره چرا باید پیش مادر بزرگ یا زن بابا نگهداری بشه؟هیچ کس مادر نمیشه.

اگه پدر کار و زندگیشو ول کنه و بچسبه ب بچش حرفی نیست ولی در عیر این صورت باید بچه پیش مادر باشه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

سلام از ایشون تست هایی گرفته میشه سوالاتی پرسیده میشه ک خودشون متوجه میشن . نوار مغز 

بهتره عنوانتون میززدیدد زن داداش پیچیده کردید همسر برادر ..

استرس نداشته باشید 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
کار زن داداشت خوب نبوده ولی بچه باید پیش مادرش باشه. داداشت ک همیشه سرکاره،بچه ک پیشش نیست ک . میخو ...

درسته 

ولی زنداداش من اصلا تربیت درستی ندارع 

دروغ میگه تهمت میزنه دعوا میندازه 

وضعیت مالی خوبی ندارن 

داداش من هر چی نفقه بچه ها رو میده این اصلا بع بچه ها خرج نمیکنه 

همیشه با لباس کهنه میگردونشون 

حتی خودش بیرون از خونه کار می کنه

سلام از ایشون تست هایی گرفته میشه سوالاتی پرسیده میشه ک خودشون متوجه میشن . نوار مغز  بهتره عن ...

بله درست میگید 

ببخشید من متوجه نمیشم  یعنی نواز مغز میگیرن ؟

الان داداش منو فرستادن که اگر سالم بود بچه رو بهش بدن 

وقتی خودتون مطمعنیید پس استرس نداشته باشید

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️.