2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودم اجازه نمیدم به کسی توهین کنم و اینجوری راجبشون صحبت کنم. 

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

یه نفر بود تو دانشگاهمون رفتارای گزنده داشت

هیچ کس باهاش دوست نمیشد منم چن بار خواستم باهاش دوست شم چنان زخم زبونی زد ولش کردم بعد

وقتی سوار سرویس میشدیم صندلی بغلش جا نگه میداشت به همه میگف نشین جای دوستمه الان میاد

وقتی سرویس حرکت‌میکرد میگف دوستم نیومد بیا بشین

هر چه از دوست رسد نیکوست...

خودم با شوهرم ازدواج کردم همون روز بابام گف نکن گفتم نه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

تو رو خدا بهم توهین نکنیم بیایم باعث آرامش هم باشیم تا این آرامش به خودمونم برگرده 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
خودم با شوهرم ازدواج کردم همون روز بابام گف نکن گفتم نه

هیچ وقت هیچ وقت نه به خودت برچسب بزن نه به دیگران این برچسب زدن حامل انرژی منفی هس 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
به خودم اجازه نمیدم به کسی توهین کنم و اینجوری راجبشون صحبت کنم. 

👏🏻👏🏻👏🏻💙💙💙❤️❤️

زنی که همه مسائل زندگیش رو هم خصوصی و هم غیره  رو با جزییات کامل  برای همه تعریف میکنه

چجور معلوم که داره راست میگه؟ 

چجور معلوم که داره راست میگه؟ 

خب همه میدونیم داره دروغ میگه.مثلن میگه شوهرم بیکاره خرج همه زندگی با خودمه و همه ما میبینیم که شوهرش هروز سرکاره و خانم خانه داره و اوضاع مالی پدرش خوب نیست و بزور خرج زندگیشون درمیاد.مثلن میگه شوهرم از من جدا میخابه و رابطمون خاهر برادری شده اما داروی ضد بارداری میخوره   و سالی یبارم میگه باردارم و سقط کردم

و خیلی چیزای دیگه .............