2777
2789
عنوان

شوهرم

460 بازدید | 22 پست

سلام شوهرم خیلی با دوستاش خوب بود هر جا میخاست جایی بره با دوستاش باید میرفتیم یه. جا بدون دوستاش رفتیم میگفت به من خوش نگذشت بعدشم دیگه تنهایی جایی نرفتیم البته دوستاش خودشون تنهایی میرن شیراز ترکیه منظورم با زن و بچه های خودشون .شوهرم علاوه بر اینکه با دوستاش خوبه با زن هاشونم خیلی خوبه در حدی که روز بعد عقد رفته بود برای من لباس بخره زن دوستش هم اومد بدون شوهرش آقا برای اونم لباس خرید تا چند ماه هر جا می‌رفتیم این زن دوستش هم بود تاکه من دعوا افتادم.دیروز زن یه دوست دیگرش زنگ زده بهش که چرا کم رنگ شدی دیگه با ما معاشرت نمیکنی 

میدونین بیشتر از این میسوزم‌که با من بهش خوش نمیگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدم میاد از این روابط بی در و پیکر  هرچی کمرنگتر بهتر ، دوست چیه اخه همیشه م یه گندی از توش در ...

اره همه میگن وقتی با دوستت زیادی رفت و آمد خانوادگی داره حتما یه خبری هست

این یه مدل مریضی در واقع منم خیلی با رفیقام خوبم خیلی زیاد چهار نفریم مثل برادریم ولی مثلا یکیشون عقد کرده هنوز نمیدونم اسم زنش سما بود یا سمانه😐

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.

چقدر ناراحت شدم ، منم دوتا از دوستام خودشون و همسرشون اینطورین دوتایی بهشون خوش نمیگذره حتما باید تو جمع باشن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

چرا این کارها مد میکنند دوستش زنش به این چه ایا دوستش برای شماهم لباس خریده کم داره شوهر شما 

نه بابا دوستاش اصلا برای من لباس نخریدن تماس تلفنی هم نداریم ولی اون با زن دوسه تا از دوستاش تماس میگیره اکثرا و میگه ما با هم خونه محرمیم

نه بعضیا مردا فک میکنن زنشون با همه لاس بزنه خیلی اجتماعیه

الله اکبر 😐

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗