2777
2789

فامیلامون خونمون بودن همه شوهراشون قربون صدقشون میرفتم همش عزیزم فدات شم.  از این حرفا ولی شوهر من مثل ماست وایساده بود.  از زندگی متنفر شدم شوهرم هیچ جوره بلد نیست محبت کنه بهم.  منم نیاز دارم به محبت آدمم خوب همش حسرت اینو میخوردم شوهرم از در بیاد یه شاخه گل برام بیاره هزار بارم بهش گفتم ولی نیورد حتی یه روسری ام برام نیورده با اینکه بار ها بهش گفتم.  خستم.بخدا. حسرت همه چی رو دلم مونده. الان دیگه یه کیلو طلام برام بیاره خوشحال نمیشم.  چون هر چیزی یه وقتی داره 😔😔😔😔  کاش بمیرم راحت شم از این زندگی 

تو منی یا من توام مال منم دقیقا همینه جفت شوهرت

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اگ ما اینجور بودیم هزار بار خیانت بهمون میشد

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  
واقعا اگ ما اینجور بودیم هزار بار خیانت بهمون میشد

اره. من خیانتکار نیستم ولی اینقد قلبم شکسته قلبم واقعا دیگه به محبت نیاز داره.  دیگه برام مهم نیست چجوری خستم خسته

اره. من خیانتکار نیستم ولی اینقد قلبم شکسته قلبم واقعا دیگه به محبت نیاز داره.  دیگه برام مهم ن ...

منم نبودم اما سگ محلیاش عذابم میداد

با این دوستاتون خیلی رفت و آمد کن بزار انقدر ببینه که ملکه ذهنش بشه

۳ساله رفت آمد داریم این یه کلمه هم یاد نگرفته فقط چیزای بد و بی احترامی ها رو یاد میگیره