2777
2789

من آیفون سیزده پرو خریدم مدل نامبرشو زده تو گوشی اولشو پنج تو نت میخوندم یعنی بازسازی شده و تعمیری 

حالم گرفته شده فروشنده اولش می‌گفت نه اینا الکیه این حرفا اما فقط برای مدل ام نوشته نو و اصل برای عدد پنج نوشته رفرشی و تعمیری بازسازی شده 

برای شما مدل نامبر تون چیه

حالم گرفتس.میخوام بفروشم اما فروشنده بابت ضررش سیزده تومن میگیره نگه داشتنش ی جور مخمه پس دادنش هم ی جور 

بهم میگه خیلی بی لیاقتی همه حسرتوشو میخورن تو بخاطر مدل نامبر ریپک بودنش ناراحتی چرا نگاه نکردی گوشیتو تو اپل نشون میده فقط بخاطر ایناش ناراحتی 

گفت دیگه هم برات نمیخرم بنظرتون کار خوبی میکنم پس بدم باید سیزده تومن ضررشو هم بدیم 

شوهرم گفت پس میدم ولی دیگه نمیخرم برات اعصابم خیلی داغونه اه بنظرتون بگم بره پس بده بهتره یانه حاضره پولو بده ولی میگه دیگه برات نمیخرم بی لیاقتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسخره نکن بخدا خوب خیلی دارم می‌سوزم 

مسخره نميكنم واقعا 

از اين به بعد موقع خريد حواستو جمع كن كسي سرت كلاه نزاره 

گوشي گارانتي شركتي داشته باشه 

پارت نامبر za بگير يا اگه تك سيمه la 

الانم ميگي مشكل با شوهرت ايجاد ميشه اگه سالمه بزار دستت باشه با مدل جديد عوض كن 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
مسخره نميكنم واقعا  از اين به بعد موقع خريد حواستو جمع كن كسي سرت كلاه نزاره  گوشي گاران ...

گوشی گارانتی شرکتی داره ولی مدل نامبر با عدد پنج هست یعنی رفرشی هست 

مسخره نميكنم واقعا  از اين به بعد موقع خريد حواستو جمع كن كسي سرت كلاه نزاره  گوشي گاران ...

کارتون بخاطر اقساط پیش اوناست اگر بخوام عوض کنم باید هرکس کارتونشو میخواد تا اقساط تموم نشه نمیدن این شگردشونه مدل جدید هم پول میخواد