2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم بره پس بده

323 بازدید | 29 پست

من آیفون سیزده پرو خریدم مدل نامبرشو زده تو گوشی اولشو پنج تو نت میخوندم یعنی بازسازی شده و تعمیری 

حالم گرفته شده فروشنده اولش می‌گفت نه اینا الکیه این حرفا اما فقط برای مدل ام نوشته نو و اصل برای عدد پنج نوشته رفرشی و تعمیری بازسازی شده 

برای شما مدل نامبر تون چیه

حالم گرفتس.میخوام بفروشم اما فروشنده بابت ضررش سیزده تومن میگیره نگه داشتنش ی جور مخمه پس دادنش هم ی جور 

بهم میگه خیلی بی لیاقتی همه حسرتوشو میخورن تو بخاطر مدل نامبر ریپک بودنش ناراحتی چرا نگاه نکردی گوشیتو تو اپل نشون میده فقط بخاطر ایناش ناراحتی 

گفت دیگه هم برات نمیخرم بنظرتون کار خوبی میکنم پس بدم  باید سیزده تومن ضررشو هم بدیم 

شوهرم گفت پس میدم ولی دیگه نمیخرم برات 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیزده تومن ضرر واقعا زیاده همون اول باید دقت میکردی الان دیگه استفاده کن 

بازار اپل اصلا تو ایران خیلی داغونه پر کلاه برداری و دزدی و ..

بهتر بود ریسک نمی‌کردی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فروشنده اشتباه کردی دو قورت و نیمشم باقیه؟؟

خیلی بد صحبت میکردن تازه بعد از خرید من زنگ میزدم ک پس میگرید چطوریه می‌گفت خانم من کار دارم میخوای پس بدی بیا مغازه کار دارم بهم زنگ نزن 

بایدقبل ازخرید تحقیق میکردین اگه پولش همسرتون داده بنظرم بهتره حساسیت به خرج ندین درهرصورت چون آیفون فروش رسمی وگارانتی نداره توایران فکرنکنم قانونیم بتونین پیگیری کنین وبدون ضرر به فروشنده پس بدین اما بنظرم چون مبلغ معامله بالاست با یه وکیل مشاوره کنین شاید بتونین قانونن به فروشنده بدون ضرر پس بدین امتحانش ضرر نداره دیگه یه حق مشاوره جزئی پرداخت میکنین

بایدقبل ازخرید تحقیق میکردین اگه پولش همسرتون داده بنظرم بهتره حساسیت به خرج ندین درهرصورت چون آیفون ...

شوهرم میگه من حاضرم پول بدم چکامو پس بگیرم ولی دیگه از تو از نشنوم آخه خیلی حق به اونا میده نه من میگه تو گیرای الکی داری 

بایدقبل ازخرید تحقیق میکردین اگه پولش همسرتون داده بنظرم بهتره حساسیت به خرج ندین درهرصورت چون آیفون ...

می‌گفت باید ضررشو بدین بهم حعبه هم پیش خودشه ما هم چکی خریدیم چک داریم