2777
2789
عنوان

خدا منو میبخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 62 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من حسش کردم همون وقتی که داشتم رو تخت بیمارستان جون میدادم و هیچ امیدی به فردام نداشتم

برو از عطاری شهرتون باه زنان بگیر بخور خود منم ناباروری داشتم ماه اولی که مصرف کردم باردار شدم

برو از عطاری شهرتون باه زنان بگیر بخور خود منم ناباروری داشتم ماه اولی که مصرف کردم باردار شدم

باه زنان چیه؟؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

خواستی درخواست بده تا تو شخصی راهکار بدم بهت هر وقت حوصله تایپ داشتم

میشه ب منم بگی؟؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

یه ترکیب گیاهیه برا بارور شدن رو خیلیا همون ماه اول جواب میده که به منم جواب داد

به عطاری بگیم چی بده خو

[QUOTE=315908411]من حسش کردم همون وقتی که داشتم رو تخت بیمارستان جون میدادم و هیچ امیدی به فردام نداشتم[/QUOTE

این دلیل نمیشه ولی خب هرجور مایلی اگه میخوای توبه کنی توبه کن که مورد بخشش قرار بگیری