سلام من لجنترین بنده خدام از خودم حالم بهم میخوره خونوادم که نذاشتن مجردی ی آب خوش از گلوم پایین بره یادم میاد مجرد بودم ی تخم مرغ نیمرو کردم داشتم میخوردم اومد بالاسرم گفت حیف نونی که میخوری میدونی نون دونه ای چنده تخم مرغ دونه ای چنده مامانم میگفت نمیشه مفت بخوری باید کار کنی تو خونه بخدا همه کارا خونه رو میکردم اولین خواستگاری که اومد واسم با سر قبول کردم فقط میخواستم برم ۱۰سال ازم بزرگتره شوهرم معتاد بود اذیتم کرد خیلی ولی الان خیلی خوبه ترک کرده چندساله بخدا ی چیزی میخورم شوهرم ذوق میکنه حالا مجردی کلا۴۰ کیلو بودم انق اذیت بودم مجردیم که دست کجی میگردم بعضی وقتا خو سنی ام نداشتم تو هجده سال یادم نمیاد لباس نو واسم خریده باشن همیشه دست دوم اینو اون پوشیدم حسرت ی جفت کفش نو به دلم نشست حسرت ی گوشی که ازدواج کردم انق عقده ای بودم خیلی خطاها کردم خیلی گناها کردم بدترین و کثیفترین گناها تقاصشم بامادر نشدن دارم پس میدم میخوام برم سمت خدا فک نکنم اصلا منو حساب کنه نمیدونم بااون همه گناه قبولم میکنه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
امام سجاد میفرماید: گنهکار امیدوار به رحمت خداوند متعال نزدیک تر است تا عابد ناامید
پس ناامید نباش و برو سمتش با آغوش باز میپذیره
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
خودت میگی از رو بچگی وتحت ظلم بودن اون کارا کردی،همین که قبول داری اکیه،و تو با تحمل سختیا تازه یچی طلبم داری،دورز شوخی،خودت برای خودت مجازات نتراش وحکم نده که فلان چیز بخاطر فلان کاره،دلت صاف کن،قطعا بخشیده شدی،نگاهت به دنیا عوض کن