2777
2789
عنوان

خدا منو میبخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 62 پست

خدا حق الله‌رو میبخسه عزیزم 

این درگه ما درگه نومیدی نیست...

اما حق‌الناس چون حق مردمه خدا نمیتونه ببخشه اگر میتوتی و امکانش هست چیزی که برداشتی پس بده حلالیت بگیر اگه فکر میکنی باعث آبروریزی و دردسر میشه از طرف اون فرد همون پول یا وسیله رو بده به فقیر واقعی و استغفار کن 

انقدر استغفار کن که تو دلت احساس سبکی کنی

زهد ریایی،جهل مقدس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا: اگر بندگان گناه کارم بدانند چقدر به برگشت آنها به سمت خودم مشتاقم هر آینه جان میدادند..حدیث قدسی ...برای بچه دار شدن هم تا یکسال شبی ۱۰۰بار هم خودت هم آقاتون استغفرالله ربی و اتوب الیه بگید به خاست خداوند فرزند دار میشید

اشکم سرازیر شد ....درمورد خدا بد فک نکن خدامقل ما ادما نیست که کینه بگیره .خیلی راحت توبه کن ..... بهش بگو خدایا منو ببخش ودیگه تکرار نمیشه خدا خدای همس ب قول فیلم مارمولک خدا فقط خدای ادم خوبا نیست که ....

موفق باشی عزیزم وبهترین ها نصیبت

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

آره پس چی ، خدا توبه رو برا همین روزا گذاشته ، از بخشیدن هم یجیزی بیشتر به توبه کننده میده ، اون هم اینه که توبه کننده ها رو دوست داره اینو تو قرآن گفته 

برای توبه همین که پشیمونی و دیگه نمیخوای سمت چیزای بد بری کافیه 

اینک بدون که بهترین راه رو در پیش گرفتی و اولین قدم پرواز دونستن اینه که الان کجایی و میخوای کجا بری 

خیالت راحت از خدا مهربونتر نیستش

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .

خدا ارحم راحمین شک نکن می بخشه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

صدبار اگر توبه شکستی باز بیا. 

آره عزیزم قبول میکنه چرا قبول نکنه. چرا انقدررر از خدا ناامید شدی. ناامیدی از خدا خودش گناهه. یکی از پیغمبرا ب خدا گفت خدا ب کی بگم برام دعا کنه، خدا گفت بگرد یه گناهکاریو پیدا کن ک توبه کرده باشه، من دعاشو مستجاب میکنم. یعنی انقد آدم توبه کننده پیش خدا عزیزه ک به پیغمبر میگه به اون بگو ک برا تو دعا کنه.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.