2777
2789
عنوان

به مشکل خوردم😢

145 بازدید | 13 پست

سلام سره یه موضوعی باشوهرم بحثم شد خیلی تند حرف زدم و تحقیرش کردم اونم نامردی نکردو کلی حرف بارم کرد و لابه لایه حرفاش میگفت تواخه زنی حیف نونی ک تومیخوری تو بزرگترین دشمنمی چندبارم تودعوااینو گفتم کنجکاوم بدونم دلیل این حرفش چیه چرافکر میکنه من دشمنشم؟ البته ناگفته نمونه ک خانوادش خیلی سعی میکنن منو ازچشم شوهرم بندازن بادروغایی که میگن منم ازچشم اونامیبینم 

الانم 10روزه اومدم قهرخونه پدرم یدونه زنگ و پیامی نداده بی خبرازش اومدم شهری ک خانوادم اونجان

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش نمیرفتی

نیاز به تنهایی داشتم نمیتونستم کارشو هضم کنم😔

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
من اگه بودم از جمله حیف نونی که تو میخوری بیشتر ناراحت میشدم تا بقیه ش

ای بابا

تحت هیچ شرایطی خونه رو ترک نکنین اگه مجبور بودین شوهرتون رو بندازین بیرون

نمیتونستم کارشو هضم کنم میموندم قطعا مریض میشدم 

دخترت چی؟ اونم با خودت بردی؟

اوهوم

این مردها چرا این جورین🤔 

من فکر میکردم فقط شوهرم به من میگه تو دشمن من هستید از این چرت و پرت ها الان چند تا تاپیک دیدم چند تا  مرد دیگه مثل شوهر من بد زیون هستن .حالم ازشون بهم میخوره

بچه دارین؟؟؟

بله 

این مردها چرا این جورین🤔  من فکر میکردم فقط شوهرم به من میگه تو دشمن من هستید از این چرت و پر ...

خیلی دلخورم هیشکیم درکم نمیکنه فقط میگن نباید میومدی اخه نمیتونستم تحمل کنم تحت فشار بودم عذاب روحی میکشیدم

خیلی دلخورم هیشکیم درکم نمیکنه فقط میگن نباید میومدی اخه نمیتونستم تحمل کنم تحت فشار بودم عذاب روحی ...

منم اوایل همین طور بودم اینقدر هضم کردن حرف هاش برام سخت بود می رفتم خونه پدرم قهر و گریه ولی الان بعد از ۱۲ سال عادت کردم چند بار هم میخواستم برم شکایت کنم جور نشد 

دیروز داشت با یکی از مردهای همسایه غیبت من و خانواده ام رو میکرد