2777
2789
عنوان

به مشکل خوردم😢

146 بازدید | 13 پست

سلام سره یه موضوعی باشوهرم بحثم شد خیلی تند حرف زدم و تحقیرش کردم اونم نامردی نکردو کلی حرف بارم کرد و لابه لایه حرفاش میگفت تواخه زنی حیف نونی ک تومیخوری تو بزرگترین دشمنمی چندبارم تودعوااینو گفتم کنجکاوم بدونم دلیل این حرفش چیه چرافکر میکنه من دشمنشم؟ البته ناگفته نمونه ک خانوادش خیلی سعی میکنن منو ازچشم شوهرم بندازن بادروغایی که میگن منم ازچشم اونامیبینم 

الانم 10روزه اومدم قهرخونه پدرم یدونه زنگ و پیامی نداده بی خبرازش اومدم شهری ک خانوادم اونجان

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این مردها چرا این جورین🤔 

من فکر میکردم فقط شوهرم به من میگه تو دشمن من هستید از این چرت و پرت ها الان چند تا تاپیک دیدم چند تا  مرد دیگه مثل شوهر من بد زیون هستن .حالم ازشون بهم میخوره

این مردها چرا این جورین🤔  من فکر میکردم فقط شوهرم به من میگه تو دشمن من هستید از این چرت و پر ...

خیلی دلخورم هیشکیم درکم نمیکنه فقط میگن نباید میومدی اخه نمیتونستم تحمل کنم تحت فشار بودم عذاب روحی میکشیدم

.

خیلی دلخورم هیشکیم درکم نمیکنه فقط میگن نباید میومدی اخه نمیتونستم تحمل کنم تحت فشار بودم عذاب روحی ...

منم اوایل همین طور بودم اینقدر هضم کردن حرف هاش برام سخت بود می رفتم خونه پدرم قهر و گریه ولی الان بعد از ۱۲ سال عادت کردم چند بار هم میخواستم برم شکایت کنم جور نشد 

دیروز داشت با یکی از مردهای همسایه غیبت من و خانواده ام رو میکرد