2777
2789
عنوان

خیانت جنسی

628 بازدید | 28 پست

من بچه ندارم.

شوهرم چن ماه پیش بهم خیانت جنس ی کرد و بیشتر جنبه ی هوسی داشت نه دوس داشتن ، چون اون شخصو فقط یکی دوماه بود ک میشناخت.

حالم خیلی بده، و اومدم خونه پدرم برای طلاق. من مستقل نیستم و بیکارم.

پدرم و خواهر برادرام میگن چون شرایطش خوبه و اخلاق و رفتارش خوبه باهات خیلی، ببخشش و فراموش کن خیانتاشو. 

میگن بعد طلاق بدبخت میشی و ممکنه ادمای بدتر بیان تو زندگیت و این موقعیتی ک شوهرت داره رو از دست نده💔💔💔

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟؟؟؟😔😔💔💔

توروخدا خواهرانه کمکم کنید، خیلی حالم بده😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم با جمله هوس و دوست نداشت خودتو گول نزن تو لایق بهترین هایی چرا خانوادت تو رو کم میبینن

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

اگه مریضی داشته باشه چی؟ ایدز ، hpv  خطریه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

نه میگم جدا شو نه میگم بمون،به دلت وعقلت رجوع کنن بشین خوب فکراتو بکن ببین باخودت چند چندی میتونی بمونی وباهاش ادامه بدی ویه فرصت دیگه بدی یا نه

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

خیانت بخشیدنی نیست و باز هم تکرار می شه..

ینی چی اخلاقش خوبه ؟ خودتون دارید می گید خیانت جنسی کرده  اگ غرورت می زاره باهاش زندگی کن ولی نمی دونم چطور می خای کنار بیای امیدوارم ارامش تو قلبت پر بشه 

راست میگن این زمونه اکثر مردا خیانت میکنن فقط کاش بع خانوادت نمیگفتی ازش تعهد مبگرفتی و حق طلاق

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜