2777
2789
عنوان

خیانت جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 28 پست

اگه میگفتی بچه دارم یکم اوضاع فرق می‌کرد وتصمیم گرفتن سخت میشد اما الان بدون فکر کزدن خودتو نجات بده.کسی که یه بار خیانت کرد بازم میکنه الانم نباشه چندسال بعد با بچه ی کوچیک 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرسری نگذر به نظرم تا پای طلاق بکشونش ولی دیدی واقعا پشیمونه و دیگه تکرار نمیکنه جدا نشو ولی دیدی نه خیلی برای جدایی تلاش نمیکنه کلکشو بکن بهتره تا جوونیت هدر بره

نه نال میده نه حق طلاق. فقط میگع پشیمونم و برگرد.

بدون مال برنگرد. هم باید یه تنبیهی بشه برای خیانتش هم تو باید خیالت راحت بشه که بتونی ببخشی و دایم دغدغه ات این نباشه که اگه دوباره کاری کرد من کجا برم هیچی ندارم.

به نظرم منتظر بمون بیاد برای ببخش و …مهریه و حق طلاق و….هم بگیر

و باهم برین پیش مشاور و تراپی این وسط هم ی فکزی ب حال مستقل شدنت بکن.

بعد یکسال هم تونستی کنار بیای که هیچ 

نتونستی طلاق بگیز

از طلاق نترسم؟؟ از تنهایی و مشکلات طلاق....؟

طلاق با بچه ترس داره ولی شما راحتی .بعدش برک سرکار مستقل بشو ،سرنوشت خودش آدم زندگیت رو هم میاره سرراهت.واقعا خودت میتونی خیانتشو تحمل کنی؟اگر روز ی خاستی ببخشیش قبلش حتما بفرستش دکتر تست انواع بیماری‌های مقاربتی رو بده واسه بی معرفتی شوهرت شما مریض نشی

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
بدون مال برنگرد. هم باید یه تنبیهی بشه برای خیانتش هم تو باید خیالت راحت بشه که بتونی ببخشی و دایم د ...

البته بستگی به شرایط داره ولی من باشم حتی روی حق طلاق خیلی پافشاری نمیکنم که فکر کنه میخوام یه چیزی ازش بگیرم و در برم. فقط خونه یا یه چیزی مث خونه ازش میگیرم و برمیگردم. به نظرم اگه واقعا بخوای برگردی و ببخشی و زندگیتو بکنی اصرار به حق طلاق عاقلانه نیست.

ببخش نه که اون لایق بخشیدنه بلکه خودلایق آرامشی

طلاق راه آخره و هرزمان بخوای میتونی(متاسفانه طلاق توکشورماجانیفتاده وب چشم بد نگاش میکنن وخانم خیلی بیشترازآقاضررمیکنه معمولا)بخشش⚘️صریح گفتما 

پس راهای دگه رو امتحان کن ک بعدا پشیمون نشی

به نظرم بمون چون زندگی بعد طلاق واسه کسی که نه کار داره نه مستقله از اون طرف هم خانوادش حمایت نمی کنن جهنمههه

حالا جدا شدی با یه خیانتکار دیگه ازدواج می کنی چون همشون یه پوخن

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤