2789
عنوان

خواب

66 بازدید | 6 پست

خانم های عزیز 

یه خانمی  هفته پیش به مامان زنگ زده بود و گفته بود می خواد من رد برای پسرش خاستگاری کنه (پسره ۹ سال از من بزرگتر هنوز کارمند رسمی نیست ولی تو مخابرات کار میکنه، مدرکش هم دیپلمه) بعد من گفتم نه (خودم دانشجو معلمم و خیلی برام تحصیلات طرف مقابلم مهمه و اینکه آدم مذهبی نیستم در حالی پسره هم مامان و هم باباش سید بودن)

دو سه روز که از اون ماجرا گذشت دوستم خواب دیده بود یه روسری  سبز خیلی زیبا سرمه 

بنظرتون چیکار کنم؟ حتی اگر مورد خوبی هم باشه با وجود اختلاف مذهبی و اعتقادی می تونیم باهم بسازیم؟ این خواب خیلی دودلم کرده

نه .زندگیتو باید با عقلت بسازی نه از روی خواب 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

حالا کی گفته روسری سبزه اون پسره‌س؟!

صرف سید بودن ک مذهبی نیستن آدما!

زندگیتو روی خواب بنا نکن. تحقیق کن واسه ازدواج نه خواب ملاک کنید نه استخاره واسه ازدواج  لطفا.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم درست میگی ولی بدجور یهو تعجب کردم آخه

ن بابا بذار رو حساب اینکه فقط خورده به این که خاستگار سید داشتی

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش