باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
من اپل آیدیم کلا قفل شده و ی تومن میخوان ازم تا س روزه درستش کنن☹️
امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت میکنند که چرا کفش ندارن تا اینکه یه روز آدمی رو میبینن که پا نداره و بعد غر میزنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث میشه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملالآور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای اینکه «کجا باید کار کنم؟» نمیگیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» میگیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری دین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت میکنند که چرا کفش ندارن تا اینکه یه روز آدمی رو میبینن که پا نداره و بعد غر میزنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث میشه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملالآور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای اینکه «کجا باید کار کنم؟» نمیگیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» میگیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری دین
هیچ وقت نمیتونم درکتون کنم این گوشی قراره چع گره گشایی ازتون بکنه خودتون اینحوری تو هچل میندازی ببر پس بده
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹