2777
2789

من

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه:

مشاور نگیرین چون تا یه جایی بیشتر کمک نمیکنه

فقط باید تو فشار باشین تا عین میگ میگ بخونید

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
تا حالا باهاشون مشاوره داشتید؟ 

سلام راسش منم جز قبولیا بودم گفتم تحقیق کنم گوگل اینا گشتم چیزی نبود بعد تل همینطوری سرچ کردم موسسه هیلر ی کانال اومد با کلی دلیل و مدرک گفتن ماجرا چیع و دروغگوان منم گفتم ن ثبت نام نمیکنم خوب شد پول ندادم خدا خیرش بده کسی ک اون کانالو زده

بچه ها تو رو خدا کمک کنید نمدونم مشاوره کنکور هیلر را برم یا نه ؟ الان مصاحبه قبول شدم ولی نمدونم بر ...

عزیزم شما چیکار کردید ثبت نام کردید بالاخره؟

میشه بپرسم سوالایی ک تو مصاحبه پرسیدن ازتون دقیقا چه سوالایی بودن