مشهدیها کسی هست دکتر یگانه نیکدل رو بشناسه؟ ماما هستن گمونم یه گروه تو روبیکا دارن که مراجعینشون خیلی راضی هستن برای بارداری خواستم بدونم برای بارداری کسی پیش شون رفته یا باردار شده کلا خبری از ایشون داره؟؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فداتشم دوستانی ک تجربه بارداری دارین توروخدا بگین این حالتایی ک میگم طبیعی یا ن من ۶هفته و ۳روز ک با ای وی اف مثبت شدم الان چند روزه یا بی خواب میشم خوابم ک درست میشه بشدددددددت تشنم میشه اینا درست میشه تو ی روز هوس خیارشور شدید کردم میخوام بگم هیچکدوم ازاین حالتام پایدار نیس هرروز یکیش میاد سراغم واقعا چرا دارم دیونه میشم ازدیشب ازشدت تشنگی ده دقیقا نخوابیدم دوپارچ اب خوردم
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون