2777
2789
عنوان

دوستان مشهدی توجه توجه

3252 بازدید | 19 پست

مشهدی‌ها کسی هست دکتر یگانه نیکدل رو بشناسه؟ ماما هستن گمونم یه گروه تو روبیکا دارن که مراجعین‌شون خیلی راضی هستن برای بارداری خواستم بدونم برای بارداری کسی پیش شون رفته یا باردار شده کلا خبری از ایشون داره؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من پیدا شون کردم الان زیز نظرشون برای بارداری هستم

سلام شماتحت نظر دکتریگانه نیکدل باردارشدین اخه منم ازاین ماه تحت نظرشم

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن

سلام اسی جون الهی ک هر چ زودتر دامنت سبز بشه گلم دیدم تاپیکت راجب دکترو بارداری میتونم ی سوال بپرسم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام ممنونم عزیزم بفرمایید

فداتشم دوستانی ک تجربه بارداری دارین توروخدا بگین این حالتایی ک میگم طبیعی یا ن من ۶هفته و ۳روز ک با ای وی اف مثبت شدم الان چند روزه یا بی خواب میشم خوابم ک درست میشه بشدددددددت تشنم میشه اینا درست میشه تو ی روز هوس خیارشور شدید کردم میخوام بگم هیچکدوم ازاین حالتام پایدار نیس هرروز یکیش میاد سراغم واقعا چرا دارم دیونه میشم ازدیشب ازشدت تشنگی ده دقیقا نخوابیدم دوپارچ اب خوردم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نمی دونم عزیزم برا بارداریِ دیگه

میدونم شما گفتی باردار نیستی گفتم شاید کسی تو تاپیک بود تجربه داشت بخدا حالتام پایدارنیس هرروز یکیش میاد سراغم دارم عذاب میکشم.

بعد۹سال باهزاربدبختی مثبت شدیم اینم ازاانتربازیاش

مبارک باشه گلم

فداتشم عزیزجان انشائ الله قسمت خودتون