2777
2789

دیروز سر یه موضوع کاملا بی اهمیت با شوهرم دعوا کردیم و کار به کتک کاری کشید. 2،3 تا سیلی محکم زد تو صورتم. منم زدم و از خجالتش درومدم در حد توانم. ولی خب اون قوی تره و بدتر زد. یجورایی حس میکنم زندگی دیگه به پایان رسیده و من دیگه به هیچ وجه نمیتونم مث قبل باشم. درسته حسم؟ ممکنه یه زن کتک خوردنو فراموش کنه؟ تو قرن 23؟😢

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كاش كار به جايى نميرسوندى كه اين پيش بياد ، اگه زديش و تلافى كردى اينبار ببخش به ظاهر ، الان ميدونى اونقدرم كه فكر ميكردى مرد با ظرفيتى نيست و نميتونه خودشو نگه دار ه پس مواظب باش ، آرامتر باش ، فراموش ميشه راجع بهش با هيچ آشنايى صحبت نكن ، حتى اگه اومد حرفشو بزنه بگو هيس و بگو يه فرصت داشتى كه سوخته پس مراقب رفتارات باش 

عزیزم به خودتون زمان بده الان عصبانی هستی اگه هر دوتون بخواید میتونید فراموش کنید و دیگه تکرار نکنید

فکر نمی‌کنم بتونم 😢

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ی مدت فاز غم بردار و این مسئله رو خیلی بزرگ کن براش ولی اینکه بگم قهر بری خونه بابات نه 

غمگین باش و اگرم حرفی زد فقط بگو این انتظار رو هیچ وقت نداشتم 

خلاصه اینو اینقدر براش بزرگ کن که دیگه از این غلطا نکنه 

اگر رفتار رو اشتباه ادامه بدی عادت میکنه هر بار اینکار رو میکنه