2777
2789

تا آخر بخونید...

شوهرم خیانت جن سی کرد چن ماه پیش ,، و قبلنم چنبار بهم خیانت چتی کرد....

همشون بخاطر تنوع طلبیشه و حس و علاقه ای نداشت بهشون.

من بچه ندارم .

ولی خونوادم خیلی مشکلات دارن  و

منم اندام و ظاهرم خیلی زیبا نیست.....

شوهرم موقعیتش اجتماعیش خوبه و اخلاق و رفتارشم همیشه خوب بوده و آدم خیلی آرومیه....

الان خونوادم به من میگن طلاق بده و تو مطلقه میشی و بجاش همین شوهرتو تحمل کن و زندگیتو کن و مطلقه نشو، 

از طرفی من شوق و انگیزه ی ادامه ی زندگیمو باهاش انگاری از دست دادم.

شما بودین چیکار میکردین؟

واقعا دیگه کلافه شدم من😔😔😔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجوری ک زندگی مشکلات خودش داره طلاق مشکلاتش بیشتر و خیلی سخته 

اگ پیشتیبان هم نداشته باشی ک سختتر

ما نمیتونیم نظر بدیم خودت باید تصمیم بگیری

باهاش صحبت کن خودتون تعقیربدین شاید دیگ ازاین گوها نخورد

خوب ببین الان خیلی ازمردها خیانتکارشدن به خاطر جامعه تو نباید عیب رو خودت باری پیش خودت بگی حتما من بد بودم اتفاقا تو خوبی شوهرت مریضه با ادم مریض باید مدارا کنی هرچند دیگه دوست داشتن در کار نیس ولی چون شرایط طلاق نداری

عزیزم اولین کاری که باید انجام بدی اینکه تحت هیچ شرایطی بچه نیار،خیانت هم چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت ،با حرف و مشاوره هم قطعا درست نمیشه،اسمش هم تنوع طلبی نیست و هرزگیه ،پیش خودت به همه چیز فکر کن ببین خانوادت حمایتت میکنن،اگه اره که بهترین راه جدا شدن و بعد از جدا شدن اصلا نباید تو خونه باشی باید شاغل بشی و سعی کنی مدت زمان طولانی هم کنار خانوادت نباشی چون اونجوری هم خیلی اذیت میشی ولی عقل میگه،هر چیزی تو زندگی میشه تحمل کرد غیر از خیانت و هرزگی

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
خوب ببین الان خیلی ازمردها خیانتکارشدن به خاطر جامعه تو نباید عیب رو خودت باری پیش خودت بگی حتما من ...

به نظر من اصلا اسمش مریضی نیست هرزگیه،

ادم مریض هرزگی میکنه ادم سالم که اینکارونمیکنه 

من خودم تو مریض خونه کار میکنم از بیمار روان تا اعتیاد قطع شدن عضو دارم میبینم ولی به جرات میگم هیچ کدومشون بی قید و بند نیستن ولی پزشکی رو میشنایم که با رزیدنتهای خودش گروپ های افتضاح تشکیل دادن و خیلی ام افتخار میکنه،اون مگه بیماره؟؟