2777
2789

مثلا فیلم عقرب عاشق 

ی کارکتر باعث شد از فیلم متنفر بشم

نامزد قبلی پسره ک اسمش سپیده هست 

توی برنامه طنز بردنش اسم برنامه رو یادم رفته 

خواست ادا در بیاره به مسخره بازی گفت من یک عقرب هستم😑

خدایی هرگز ندیدم یه بازیگر مطرح یا خوب راجب بازیش حرف بزنه یا مسخره کنه یا به شوخی بگه چون ذهن مردم بهم میریزه 

(( نگید فیلم چرت بود خب فانتزی بود دیگ برا سرگرمی بد نبود

من سریالشو ندیدم، از متنت اصلا سر در نیاوردم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی دغدغه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نه منظورش این بود ماهه عقربه آبان ماهه عقربه،متولد آبانه چون شما بد متوجه شدی

مگه نقش سریالش عقرب نبوده؟! این که توی اون برنامه گفته من عقربم چیش بده؟چرا بخاطر این حرف باید جاش توی چاه.... باشه؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مگه نقش سریالش عقرب نبوده؟! این که توی اون برنامه گفته من عقربم چیش بده؟چرا بخاطر این حرف باید جاش ت ...

سریال عقرب عاشقو ببینی متوجه میشی یکم گیج کننده س

بعدشم این اسی عزیزم بد متوجه شده کلا

زندگیم دخترم👧