بیست روز دیگه عروسیمه چهارسال برای رسیدن بهش تلاش کردم ولی ارزشش رو نداشت من میدونم ی روز این ادم ولم میکنه و میره با یکی دیگه میدونم دوسم نداره فقط وابستمه لطفآ راهکار جدایی بهم ندید چون هنوز انقدر شل مغز نشدم ک ندونم باید جدا شم ولی واقعأ ی شعری امیر عباس گلاب خونده بود ک میگفت وشت سر ویرونه روبروم دیوار حکایت زندگیه منه من تو کل این ۴سال هیچوقت نخاستم ازش بکنم و بتیغمش و همیشه توقعم در حد صفر بود ولی نمیدونم کسی پرش کرده یا چی ولی دلش نمیاد هزارتومن خرجم کنه ماشینشو نمیده بهم از لحاظ مالی خیلی برام کم میذاره گوش ب فرمان خانوادشه مردی ک ی زن رو دوست داره همه چیش مال اون زنه اما متأسفانه بین ما همچین چیزی وجود نداره
خب بگو چیکار کنم فک کنم سرکارمون گذاشتی گفتی راهی میگم تنشه ات بشه طرف نمیدونم چی بشع هیجی نمیگی حتما سرکاریم واسه افزایش قد اگه بلدی بگو
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
من روانشناسی خوندم و میتونم با کاری که با مغزت میکنم به چیزی که میخای برسی پولو ثروت نمیشه ولی کارا ...
اگر میتونی ثواب داره به منم کمک کن لطفا چجوری با خیانت شوهرم کنارربیلم چیکار کنم تازه فهمیدم خواب و خوراک ندارم دارم دیونه میشم اتیش گرفتم کار شده گریه و دعوا بگو چیکار کنم