2777
2789
عنوان

امشب با تمام وجودم فهمیدم بااین مرد خوشبخت نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 57 پست
مثلا چیکار؟

از طریق  بدنی و ذهنی
یعنی هم راسته کردن قلب و ذهنتون برای رسیدن به هدف و معشوقون
اگر دیده باشید خیلی ذهن و قلبتون درگیر شده و خوب نمیتونی تصمیم بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چجوری؟؟؟

از طریق  بدنی و ذهنی

این توانایی بدنیه ؟؟؟؟

از طریق  بدنی و ذهنی

شرایط روحی قلبی و روانی

خب بگو چیکار کنم فک کنم سرکارمون گذاشتی گفتی راهی میگم تنشه ات بشه طرف نمیدونم چی بشع هیجی نمیگی حتما سرکاریم واسه افزایش قد اگه بلدی بگو

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
از طریق  بدنی و ذهنی یعنی هم راسته کردن قلب و ذهنتون برای رسیدن به هدف و معشوقون اگر دیده ب ...

خب چیکار باید کنیم؟؟ بله من که دیگه دارم دیوونه میشم بین دوراهی عقل و احساس موندم و نه میتونم داشته باشمش نه فراموشش کنم 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
خب بگو چیکار کنم فک کنم سرکارمون گذاشتی گفتی راهی میگم تنشه ات بشه طرف نمیدونم چی بشع هیجی نمیگی حتم ...

سرکاریه ...تو بیو نوشته لیسانس آی تی 

بعد میگه روانشناسی خوندم ... 

عجب آدمایی پیدا میشه اینجا 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خب چیکار باید کنیم؟؟ بله من که دیگه دارم دیوونه میشم بین دوراهی عقل و احساس موندم و نه میتونم داشته ...

به حرفای ایشون گوش نکنید معلوم نیست اصلا چکاره اس 

تا چند دقیقه پیش تو بیو نوشته بود لیسانس آی تی بعد میگه روانشناسی خوندم ... 

تو پی وی هم گفتم روانشناسی ، چه ربطی به آی تی داره ، پیچوند رفت 

الانم که پاک کرده آی تی رو 😂🤦🏻‍♀️

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

من روانشناسی خوندم و میتونم با کاری که با مغزت میکنم به چیزی که میخای برسی پولو ثروت نمیشه ولی کارا ...

اگر میتونی ثواب داره به منم کمک کن لطفا چجوری با خیانت شوهرم کنارربیلم چیکار کنم تازه فهمیدم خواب و خوراک ندارم دارم دیونه میشم اتیش گرفتم کار شده گریه و دعوا بگو چیکار کنم